Open Doors ry:n jäsenyys

Auta vainottuja kristittyjä ja osoita tukesi vainotulle kirkolle Open Doorsin kannatusjäsenenä. Jäsenyys on kannanotto uskonnonvapauden puolesta.

Jäsenenä autat vainottuja kristittyjä ja tuet uskonnonvapaustyötä maksamalla vuosittaisen jäsenmaksun. Open Doors Finland ry:n jäsenyys on arvovalinta ja tärkeä tuen osoitus vainotuille ympäri maailmaa. Monelle jäsenyys onkin tapa ottaa kantaa vainottujen kristittyjen oikeuksien ja paremman kohtelun puolesta. 

Open Doors Finland ry:n jäsenenä olet osa ainutlaatuista kristittyjen oikeuksien puolustajien yhteisöä, joka toimii ympäri Suomea. 

Kannatusjäsenenä saat

Varsinaisjäsenenä saat edellä mainittujen etujen lisäksi

  • oikeuden äänestää vuosikokouksessa.

Usein kysyttyä Open Doors Finland ry:n jäsenyydestä ja jäsenmaksuista

Miten liityn jäseneksi? 

Liity jäseneksi täyttämällä tämä lomake. 

Liity jäseneksi

Lomakkeen lähettämisen jälkeen saat vahvistusviestin ja lisätietoja sähköpostiisi. Lähetämme sinulle laskun kotiisi jäsenmaksua varten reilun viikon sisällä.

Voit liittyä jäseneksi myös soittamalla tai laittamalla viestiä toimistoomme. Yhteystiedot: finland@od.org, puh. +358 (0) 20 719 1140

Millaisia jäsenyyden muotoja Open Doorsilla on?

Voit liittyä Open Doorsin kannatusjäseneksi, varsinaisjäseneksi tai yhteisöjäseneksi.

  • Kannatusjäsenyyden jäsenmaksu: 30 € / kalenterivuosi 
  • Varsinaisjäsenyyden jäsenmaksu: 60 € / kalenterivuosi 
  • Yhteisöjäsenyyden jäsenmaksu: 200 € / kalenterivuosi 

Tarvitseeko minun olla jäsen, jotta voin tulla mukaan vapaaehtoiseksi?

Ei tarvitse. Olet lämpimästi tervetullut antamaan aikaasi vainottujen kristittyjen auttamiseen ja palvelemaan vapaaehtoisena jäsenyydestäsi riippumatta. 

Mihin sitoudun jäsenenä?

Open Doorsin toiminnan oppiperustana on Pyhä Raamattu. Toimintamme on sekä Suomessa että kansainvälisesti yhteiskristillistä ja ekumeenista. Yhdistyksen tarkoituksena on tukea vainottuja kristittyjä eri puolilla maailmaa.

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen, arvopohjan ja oppiperustan. Varsinaisilla jäsenillä on äänioikeus yhdistyksen vuosikokouksessa. 

Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä yksittäinen henkilö, oikeuskelpoinen yhteisö tai seurakunta, joka sitoutuu yhdistyksen arvopohjaan, oppiperustaan ja haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa.

Jäsenenä kannatat yhdistyksen toimintaa ja tuet sitä maksamalla vuosittaisen jäsenmaksun. 

Milloin jäsenyyteni tulee voimaan?

Open Doors Finland ry:n kaikkien uusien jäsenten jäsenyyden hyväksyy yhdistyksen hallitus. Lähtökohtaisesti kaikki halukkaat ovat tervetulleita kannatusjäseneksi, ja hallituksen hyväksyntä on yhdistyslain vaatima muodollisuus. 

Virallinen hyväksyntä tehdään noin kuukauden kuluessa sen jälkeen, kun olet lähettänyt liittymislomakkeen meille. Kesäkuukausina hyväksyminen voi kestää hieman kauemmin. Emme lähetä sinulle erillistä ilmoitusta hallituksen hyväksymispäätöksestä.

Voiko yritys tai yhteisö olla Open Doors Finland ry:n jäsen?

Kyllä voi. Yritys tai yhteisö voi tukea Open Doors Finland ry:n toimintaa yhteisöjäsenyydellä. Yhteisöjäsenyys maksaa 200 € / kalenterivuosi.

Jos yrityksesi tai yhteisösi haluaa tukea työtämme tai kuulla siitä lisää, ota yhteyttä soittamalla tai laittamalla viestiä toimistoomme. Yhteystiedot: finland@od.org, puh. +358 (0) 20 719 1140

Jatkuuko jäsenyyteni vuosittain automaattisesti?

Kyllä jatkuu. Jäsenlaskut lähetetään vuosittain huhtikuussa.