Ajankohtaista

Rohkaise jumalanpilkasta vangittua kuvernööriä

Indonesialainen kristitty Ahok on entinen Jakartan kuvernööri, joka on tuomittu vankilaan kahdeksi vuodeksi syytettynä islamin pilkkaamisesta. Hän toimi kuvernöörinä kolmen vuoden ajan, jonka aikana 80 % jakartalaisista oli tutkitusti tyytyväisiä hänen saavutuksiinsa.

Ahok piti seuraavien vaalien aikaan puheen, jossa hän asettui niitä poliittisia toimijoita vastaan, jotka olivat lietsoneet äänestäjiä valitsemaan johtajikseen vain muslimeja. Radikaalit islamilaiset tahot protestoivat häntä vastaan ja väittivät, että hän on pilkannut islamia. Hänet tuomittiin vankilaan toukokuussa 2017 – vain päivä sen jälkeen, kun hän oli hävinnyt vaalit. Hänen asianajajansa olisivat halunneet valittaa tuomiosta, mutta Ahok kieltäytyi tästä maansa hyväksi, koska häntä vastaan osoitetut mielenosoitukset aiheuttivat Jakartan asukkaille taloudellisia tappioita.

Ahokin sisko Indra kertoo, että Ahok otti vankilaan mukaansa vain yhden kirjan – Raamatun. Kirjoita Ahokille, että rukoilet hänen puolestaan. Olisi hienoa, jos rohkaisisit häntä myös raamatunjakeilla. Kirjoita Ahokille englanniksi. Voit lisäksi kirjoittaa muutaman sanan hänen omalla kielellään: Kami mendoakanmu (Rukoilemme puolestasi), Tetaplah berjalan dengan Yesus (Seuraa edelleen Jeesusta) tai Kami bersamamu (Olemme kanssasi)

Kirjoituskampanja on voimassa 10.1.2018 saakka.

Kuinka toimia?
– Kortit ja lasten piirustukset ovat parhaita.
– Kirjoita lyhyesti ja selvästi, helpolla englannilla (jos muuta ei ole mainittu).
– Rohkaise ja valitse pari raamatunlausetta.
– Älä mainitse Open Doorsia.
– Allekirjoita vain nimelläsi.

Kortit voi lähettää osoitteeseen:
Open Doors Finland
PL 71
02701 KAUNIAINEN

Pysy ajan tasalla

Tilaa tästä sähköpostiisi ajankohtaista tietoa Open Doorsin toiminnasta ja vainottujen kristittyjen tilanteesta maailmassa. Saat sähköpostiisi myös ajankohtaisia rukousaiheita noin kaksi kertaa kuukaudessa.

Kiitos tilauksesta!