Pastori Dhirajin* koti ja kirkko sijaitsevat slummissa. ”Kirkon jäsenet ovat erittäin köyhiä mutta antavat joka viikko rahaa kolehtiin. Se on ainoa palkkani. Nyt Intia on suljettu eikä kolehtia tule. En voi mennä mihinkään, eikä muuta työtä ole.” Pyydä, että Jumala varustaa OD:n paikalliskumppaneita niin, että Dhiraj ja muut pastorit saavat apua.

1. Kor. 9:13-14 Ettekö tiedä, että temppelissä palvelevat papit saavat temppelistä elatuksensa ja ne, jotka toimittavat uhrit, saavat alttarille tuoduista uhreista osuutensa? Samoin on Herra määrännyt, että evankeliumin julistajien tulee saada elantonsa evankeliumista.

Intia

Kuvalähde: Intia: Kristityt dalitit kehottavat hallitusta antamaan heille virallisen kastijärjestelmän ulkopuolelle jäävän ihmisryhmän statuksen

Liity postituslistalle!

Sähköposteissa rukousaiheita, uutisia ja tiedotteita.

Kiitos, olet liittynyt rukoussähköpostin saajaksi.