Britannian parlamentin kansanedustajat äänestivät Open Doorsin vuoden parhaaksi ”sosiaalisten, uskonnollisten tai perheiden puolesta” toimivaksi kansalaisjärjestöksi ComRes 2019 Parlimentary Charity Awards – kyselyssä. Britannian Open Doorsin toiminnanjohtaja Henrietta Blyth ja vaikuttamistyönjohtaja Zoe Smith vastaanottivat 2.5.2019 tunnustuksen Britannian parlamentissa. Tunnustus on osoitus Open Doorsin nauttimasta arvostuksesta Britannian kansanedustajien ja ministerien keskuudessa. Britanniassa kuten monissa Keski-Euroopan valtiossa, Open Doors on työskennellyt pitkäjänteisesti asiantuntijatasolla poliittisten päättäjien rinnalla tuottaen ajankohtaista ja luotettavaa tietoa kristittyjen uskonnovapaustilanteesta. Vastikään ilmestyneessä Britannian ulkoministeri James Huntin tilaamassa uskonnollista vainoa käsittelevässä tutkimuksessa, Open Doors on yksi kolmesta tutkimuksen taustalla olevasta asiantuntijajärjestöstä

Lähde

Open Doorsilla erinomaiset suhteet parlamenttiin

Viime pääsiäisenä Britannian ulkoasianministeri kirjoitti pääsiäistervehdyksen neljällekymmenelle Open Doorsin kirjoituskampanjan vastaanottajana olleelle vainotulle kristitylle. Britannian pääministeri Theresa May kuten myös edeltäjänsä Blair Cameroon ovat puolustaneet aktiivisesti vainottuja kristittyjä. He ovat painottaneet lausunnoissaan, että kristittyjen uskonnonvapaus on keskeinen ihmisoikeus, jonka puolustamiseen Britannian on sitoutunut.

Liity postituslistalle!

Sähköposteissa rukousaiheita, uutisia ja tiedotteita.

Kiitos, olet liittynyt rukoussähköpostin saajaksi.