Tukea Lähi-idän kirkkojen kriisityölle

Syyrian kristityt ovat kärsineet vainoa ja sotaa – ja nyt vielä koronaviruspandemian. Perinteisiin kirkkokuntiin kuuluvat vähemmistökristityt sinnittelevät luhistuneen yhteiskunnan marginaalissa. Muslimitaustaiset kristityt, jotka lähtevät seuraamaan Jeesusta usein suljetaan ulos sukuyhteisöistään ja näin menettävät entisen tukiverkostonsa.

Kun syyrialainen Anwar löysi uuden elämän Jeesuksessa, hänen perheensä hylkäsi hänet. Kaiken menettänyt nuori mies sai avun seurakunnan Toivon keskuksesta.

Open Doorsin tuella Lähi-idän kirkot ovat muuttuneet Toivon keskuksiksi, jotka palvelevat sekä perinteisiä että juuri uskoontulleita kristittyjä ja tavoittavat myös muita avuntarvitsijoita. Kirkot sijaitsevat paikallisyhteisöjensä keskellä. Siksi ne ovat monilla alueilla jo valmiiksi tunnettu ja luotettava toimija. Toivon keskuksina kirkot tarjoavat apua elämän ja toimeentulon uudelleenrakentamiseen, hoitoa traumoihin ja ohjausta hengelliseen elämään. Mutta ennen kaikkea ne antavat toivoa. Lue lisää

Lähi-idän kirkot tarvitsevat meiltä uskollista esirukousta ja pitkäaikaista taloudellista tukea, jotta ne voivat jatkaa tehtäväänsä. Seisoisitko sinä heidän rinnallaan?

  • Runsaalla 50 eurolla saa kuukausittaisen ruoka-apupaketin syyrialaiselle vainotulle perheelle.
  • Noin 65 eurolla saa sairaanhoitoa syyrialaiselle uskovalle.
  • Noin 80 eurolla saa talvivaatteet ja huovat, joiden avulla perhe selviää tulevasta talvesta.

Valitse lahjoitussumma