Toivoa Lähi-Itään

AUTA ELÄMÄN JA TOIVON PALAUTTAMISESSA SYYRIAAN JA IRAKIIN

Pohjois-Irakin Erbilissä asuva Sana ei ole nähnyt aviomiestään Sabahia eikä poikiaan lähes seitsemään vuoteen. Pelko ja häpeä ovat pitäneet salassa tiedon siitä, kuinka Isis kohteli Irakin kristittyjä. Vainosta toipuminen vie aikaa. Syyriassa ja Irakissa tarvitaan muiden kristittyjen tukea, jotta kirkko voi olla Toivon keskus sekasorron keskellä ja jotta sisaremme ja veljemme tietävät, ettemme ole unohtaneet heitä. 

Kristillisen yhteisön kohtaamiin tarpeisiin ei Irakissa ole tällä hetkellä tarjolla esimerkiksi mielenterveyteen suunnattua terveydenhoitoa. Siksi on tärkeää, että Open Doors tukee irakilaisia kristittyjä varustamalla paikallisia kirkkoja Toivon keskuksiksi, joissa ihmiset voivat saada käytännöllistä, psyykkistä ja hengellistä apua. Keskusten avulla on voitu ylläpitää kymmenien tuhansien ihmisten toivoa tarjoamalla hätäapua, traumaterapiaa ja työllisyyttä edistäviä projekteja, jotka auttavat ihmisiä aloittamaan alusta.

  • 25 euroa turvaa jatkuvan lääketieteellisen avun yhdelle uskovalle Syyriassa
  • 50 eurolla syyrialainen perhe saa elintarvikepaketin kuukauden tarpeisiin
  • 75 euroa on tuntuva askel koulutukseen ja lainaan, joiden turvin joku voi avata pienen yrityksen perheensä ja yhteisönsä tukemiseksi*
    * Kokonaisuudessaan tällainen koulutus ja laina maksavat noin 500 euroa henkilöä kohti

Lahjoitatko kerran vai kuukausittain?

Valitse lahjoitussumma