Afganistanin kristityt tarvitsevat apuasi

“He tappoivat isäni, koska hän oli kristitty. Myös veljeni vietiin, enkä enää koskaan nähnyt häntä”, kertoo Zabi *, joka joutui pakenemaan henkensä edestä, kun Taliban elokuussa nousi valtaan.

”Voi olla, että joudun piilottelemaan, tai tulen karkotetuksi takaisin Afganistaniin. Jos niin käy, minut saatetaan tappaa.”

Afganistanin tapahtumat ovat kääntäneet maailman huomion kristittyjen erityiseen haavoittuvuuteen niillä alueilla, joissa uskonnonvapautta ei ole tai se on uhattuna. Zabin kaltaisten kristittyjen elämä riippuu ohuen säikeen varassa. ”Te olette minulle toivon säie”, hän sanoo. ”On mahdollista, että selviän tästä.”

Vaino on lisääntynyt hälyttävästi ympäri maailman. Pitkäkestoinen taloudellinen tuki ja hellittämätön rukous ovat elintärkeitä, jotta vainottu seurakunta voi selviytyä. Voit osoittaa Zabin kaltaisille kristityille, etteivät he ole yksin. Voimme yhdessä auttaa heitä pysymään suolana ja valona.

  • 45 eurolla tarjoat kuukaudeksi hätäapua, kuten ruokaa, lääkkeitä ja vaatteita Afganistanin äärimmäistä vainoa paenneelle pakolaisperheelle.
  • 56 eurolla saadaan seitsemälle salaiselle kristitylle oma Raamattu.
  • 90 eurolla voidaan 20 salaiselle uskovalle antaa opetuslapseuskoulutusta.

Valitse lahjoitussumma