Islamilla on pitkä historia Afrikan sarvessa. Se saattoi alkaa siellä jo ennen kuin juurtui arabimaihin. 99,6 % somaleista on muslimeja. Viime vuosina Etelä-Somaliassa on tunnistettu useita islamistisia ääriryhmiä. Rukoillaan siellä asuvien puolesta. Rukoillaan, että evankeliumi saisi sijaa somalien keskuudessa.

Room. 15:20-21: Olen kuitenkin pitänyt kunnia-asianani olla julistamatta evankeliumia niillä seuduilla, joilla Kristuksen nimi jo tunnetaan, jotta en rakentaisi toisen laskemalle perustukselle. Toimin niin kuin on kirjoitettu: — Ne, joille ei ole kerrottu hänestä, tulevat näkemään, ne, jotka eivät ole kuulleet, tulevat ymmärtämään.

Pysy ajan tasalla

Tilaa tästä sähköpostiisi ajankohtaista tietoa Open Doorsin toiminnasta ja vainottujen kristittyjen tilanteesta maailmassa. Saat sähköpostiisi myös ajankohtaisia rukousaiheita noin kaksi kertaa kuukaudessa.

Kiitos tilauksesta!