Jaa tai tulosta kooste

Tällä sivulla voit luoda Opendoors.fi:n rukousaiheista ja uutisartikkeleista koosteita jakamista varten. Luodut koosteet myös tulostuvat siististi A4-arkeille.

Rukousaiheet sijainnista Kuuba, 10 viimeisintä.

Kuuba

11.02.2024

Rukoilemme, että Kuuban johtajat sallisivat seurakuntien kokoontua avoimesti ja laillisesti. Herra, katso kotiseurakunnissa kokoontuvien kristittyjen puoleen. Anna heille viisautta ja anna heidän keskinäisen yhteytensä kirkastaa Sinua!

Hepr. 10:35-36 Älkää siis heittäkö pois rohkeuttanne, sillä se palkitaan kerran runsaasti. Kestävyys on teille tarpeen, jotta pystyisitte täyttämään Jumalan tahdon ja siten saisitte omaksenne sen, minkä hän on luvannut.

Kuuba

12.12.2021

Tätä kirjoitettaessa pastori Lorenzo Fajardo on edelleen pidätettynä kammottavissa olosuhteissa. Hänet pidätettiin rauhanomaisesta osallistumisesta heinäkuun maanlaajuisiin protesteihin. Häntä syytetään “kunnioituksen puutteesta” ja “julkisesta häirinnästä”, joista uhkaa 3-20 vuoden vankeustuomio. Rukoilemme, että syytteistä luovutaan.

1. Piet. 5:8 Pitäkää mielenne valppaana ja valvokaa. Teidän vastustajanne Saatana kulkee ympäriinsä kuin ärjyvä leijona ja etsii, kenet voisi niellä.