Jaa tai tulosta kooste

Tällä sivulla voit luoda Opendoors.fi:n rukousaiheista ja uutisartikkeleista koosteita jakamista varten. Luodut koosteet myös tulostuvat siististi A4-arkeille.

Rukousaiheet sijainnista Kolumbia, 10 viimeisintä.

Kolumbia

09.02.2024

Kolumbiassa ei ole päästy rauhansopimukseen laittomien aseryhmien kanssa, vaan väkivalta on edelleen osa elämää. Pastorit ovat erityisessä vaarassa. Herra, varjele seurakuntajohtajia ja auta heitä palvelemaan Sinua vaaroista huolimatta.

2. Kor. 4:8-10 Me olemme kaikin tavoin ahtaalla mutta emme umpikujassa, neuvottomia mutta emme toivottomia, vainottuja mutta emme hylättyjä, maahan lyötyjä mutta emme tuhottuja. Me kannamme aina ruumiissamme Jeesuksen kuolemaa, jotta myös Jeesuksen elämä tulisi meidän ruumiissamme näkyviin.

Kolumbia

31.08.2023

Suljetaan rukoukseen vapaaehtoiset, jotka vierailevat Lasten keskuksessa Kolumbiassa. Heidän ja lasten välille syntyy hienoja siteitä. Rukoillaan, että heidän Kolumbiassa viettämänsä aika on rakentavaa ja antoisaa heille ja lapsille.

Ps. 31:20 Kuinka suuri onkaan sinun hyvyytesi! Se on ehtymätön aarre niille, jotka sinua pelkäävät. Kaikkien nähden sinä annat apusi niille, jotka turvautuvat sinuun.

Kolumbia

30.08.2023

Kiitos, Isä, Kolumbian Lasten keskuksesta, jossa hoidetaan ja ravitaan uskossa lapsia, joita uhkaa väkivaltainen vaino. Rukoilemme, että heidän uskonsa lujittuu ja että jokainen heistä saa olla valona omalle sukupolvelleen.

1. Joh. 3:2 Rakkaat ystävät, jo nyt me olemme Jumalan lapsia, mutta vielä ei ole käynyt ilmi, mitä meistä tulee. Sen me tiedämme, että kun se käy ilmi, meistä tulee hänen kaltaisiaan, sillä me saamme nähdä hänet sellaisena kuin hän on.

Kolumbia

30.06.2023

Open Doorsin yhteistyökumppaneiden järjestämien työpajojen ansiosta yhä useammat vainotut veljet ja sisaret pystyvät Kolumbiassa käynnistämään omia yrityksiä. Rukoilemme niille siunaustasi, Herra. Anna hyviä liikeideoita ja menestystä toiminnalle.

Sananl. 16:3 Tuo kaikki hankkeesi Herran eteen, niin suunnitelmasi menestyvät.

Kolumbia

20.12.2022

Taivaallinen Isämme, Kolumbia tarvitsee poliittista vakautta. Äskettäiset presidentinvaalit olivat melko rauhalliset, mutta monia painostetaan äänestysten yhteydessä. Joitakin uhkaillaan väkivallalla, toisia työpaikan menetyksellä. Ethän, Herra, käännä katsettasi pois tästä maasta.

5. Moos. 7:9 Tietäkää siis, että vain Herra, teidän Jumalanne, on Jumala. Häneen voi luottaa, hän pitää voimassa liittonsa. Tuhansien sukupolvien ajan hän on uskollinen niille, jotka rakastavat häntä ja pitävät hänen käskynsä.

Kolumbia

08.12.2022

Valentina on vasta 15-vuotias, mutta hänen sanomansa kristityille todistaa vahvasta uskosta: Sanoisin vainotuille, että älkää luopuko uskostanne. Se että olette vielä täällä, on merkki siitä, että Jumalalla on teille tarkoitus. Kiitos, Herra, Valentinan rohkeudesta. Anna hänen viestinsä tavoittaa vainosta kärsiviä.

Jes. 40:31 Mutta kaikki, jotka Herraa odottavat, saavat uuden voiman, he kohoavat siivilleen kuin kotkat. He juoksevat eivätkä uuvu, he vaeltavat eivätkä väsy.

Kolumbia

06.12.2022

Herra, kiitämme Kolumbian Lasten keskuksen yhteisöstä. Kiitämme nuorisotyöntekijöistä, jotka tukevat nuoria ja heidän uskoaan. Monen elämä muuttuu, ja nuoret saavat kokea keskinäistä ystävyyttä ja rohkaisua.

Matt. 19:14 Mutta Jeesus sanoi: »Antakaa lasten olla, älkää estäkö heitä tulemasta minun luokseni. Heidän kaltaistensa on taivasten valtakunta.»

Kolumbia

05.12.2022

Nuori Valentina asui Kolumbiassa yhteisössä, joka harjoittaa noituutta. Hän sai kuitenkin turvapaikan Open Doorsin Lasten keskuksesta, jossa hän pääsi kouluun ja sai henkistä tukea. Rukoilemme, että monet muutkin lapset pääsevät Kolumbiassa turvaan vainolta ja pahuudelta.

Ps. 36:8-10 Ihmeellinen on sinun armosi, Jumala! Sinun siipiesi suojaan rientävät ihmislapset. Sinä ruokit heidät talosi runsain antimin ja annat heidän juoda ilosi virrasta. Sinun luonasi on elämän lähde, sinun valostasi me saamme valon.

Kolumbia

27.10.2022

Kolumbiassa järjestetään kahden seuraavan kuukauden aikana uusia raamattukursseja. Lähetä, Herra, niihin paljon osallistujia opiskelemaan sanaasi.

Ps. 119:11-12 Minä talletan kaikki ohjeesi sydämeeni, etten rikkoisi sinua vastaan. Kiitetty olet sinä, Herra! Opeta minut tuntemaan määräyksesi.

Kolumbia

26.10.2022

Open Doorsin kumppanit ostavat Kolumbiassa syys- ja lokakuussa maata antaakseen sitä vainotuille kristityille. Anna, Herra, näiden maiden olla niin hedelmällisiä, että ne tuottavat runsaita satoja, joiden avulla viljelijät voivat ansaita elantonsa.

5. Moos. 5:33 Vaan kulkekaa vakaasti sitä tietä, jota Herra, teidän Jumalanne, on käskenyt teidän kulkea. Silloin menestytte ja saatte elää kauan siinä maassa, jonka otatte omaksenne.