Jaa tai tulosta kooste

Tällä sivulla voit luoda Opendoors.fi:n rukousaiheista ja uutisartikkeleista koosteita jakamista varten. Luodut koosteet myös tulostuvat siististi A4-arkeille.

Rukousaiheet sijainnista Kiina, 10 viimeisintä.

Kiina

29.04.2024

Suljetaan rukoukseen kaikki, jotka ovat vangittuina evankeliumin vuoksi.

Hepr. 13:3 Muistakaa vankeja, niin kuin olisitte itse kahleissa heidän kanssaan, muistakaa kidutettuja, tunteehan teidänkin ruumiinne kivun.

Kiina

28.04.2024

Pyydetään siunausta perheen pojalle, joka käy koulua muualla ja jonka on vaikea selvitä opinnoistaan. Herra, johdata hänen tielleen ihmisiä, jotka osaavat tukea häntä.

Ps. 23:6 Sinun hyvyytesi ja rakkautesi ympäröi minut kaikkina elämäni päivinä, ja minä saan asua Herran huoneessa päivieni loppuun asti.

Kiina

27.04.2024

”Olen niin yksin. Herään joka aamu itkien.” Rukoilemme, että Jiangin vaimo saa uutta voimaa ja että hän tuntisi kristittyjen kautta maailman rukoilevan heidän puolestaan.

Ps. 139: 1,3,5 Herra, sinä olet minut tutkinut, sinä tunnet minut. Kuljen tai lepään, kaiken olet mitannut, perin pohjin sinä tunnet minun tekemiseni. Sinä suojaat minua edestä ja takaa, sinä lasket kätesi minun päälleni.

Kiina

26.04.2024

Hiljattain Jiangin vaimo julkaisi verkossa avoimen kirjeen, jossa hän kertoi, miten tuhoisasti pidätys on vaikuttanut koko perheeseen. Herra, rukoilemme heille kestävyyttä.

Ps. 138:8 Minkä olet osalleni varannut, sen sinä, Herra viet päätökseen. Iäti kestää sinun armosi. Ethän jätä kesken kättesi työtä!

Kiina

25.04.2024

Suljetaan rukoukseen viisi seurakuntajohtajaa Etelä-Kiinassa. Jiang*, Fei* ja Zhen* pidätettiin viime vuonna, eivätkä yhteistyökumppanimme ole varmoja heidän olinpaikastaan.

Joos 1:9 Ole rohkea ja luja, älä pelkää äläkä lannistu. Herra, sinun Jumalasi, on sinun kanssasi kaikilla teilläsi.

Kiina

08.02.2024

Kiina tiukentaa edelleen tänäkin vuonna otettaan uskonnonvapaudesta. Rukoilemme Kiinan kristityille viisautta siihen, miten jatkaa Jumalan kunnioittamista ja palvelemista olosuhteiden muuttuessa.

Jer. 29:13-14 Te etsitte minua, ja te löydätte minut! Koko sydämestänne te minua etsitte, ja minä annan teidän löytää itseni, sanoo Herra. Minä käännän teidän kohtalonne.

Kiina

12.09.2023

Pyhä Jumala, vahvista myös jatkossa kiinalaisten veljiemme ja sisartemme uskoa. Auta heitä löytämään rauha, usko ja toivo heidän kulkiessaan Kristuksen kanssa.

Fil. 4:1,9 Rakkaat ja kaivatut veljeni, te minun iloni ja kunniaseppeleeni, pysykää siis horjumatta Herran yhteydessä, rakkaat ystävät! Tehkää sitä, mitä olette minulta oppineet ja vastaanottaneet, mitä olette minulta kuulleet ja minusta nähneet. Silloin rauhan Jumala on oleva teidän kanssanne.

Kiina

11.09.2023

Kiitämme Herra siitä, että Kiinan kirkko kasvaa viranomaisten rajoituksista huolimatta. Rukoilemme, että yhä uudet kiinalaiset löytävät Kristuksen. Avaa heidän sydämensä evankeliumille.

Jes. 43:19 Katso: minä luon uutta. Nyt se puhkeaa esiin – ettekö huomaa? Minä teen tien autiomaahan ja joet kuivuuden keskelle.

Kiina

10.09.2023

Rukoilemme niin rekisteröityjen kuin myös maanalaisten seurakuntien johtajille viisautta osoittaa elämässään uskoa kaikista rajoituksista huolimatta. Tee Herra heistä esimerkkejä seurakunnilleen.

Jes. 30:15 Näin sanoo Herra Jumala, Israelin Pyhä: Jos käännytte ja pysytte levollisina, te pelastutte, hiljainen luottamus on teidän voimanne.

Kiina

09.09.2023

Herra, rukoilemme että varjelet kirkkoa viranomaisten puuttumiselta sen päätöksentekoon. Avaa päättäjien korvat kuuntelemaan Jumalan ääntä, joka on hallituksen huudon ja painostuksen yläpuolella.

Ps. 81:9-10 Kuule, kansani, minä varoitan sinua. Kunpa kuulisit minua, Israel! Muuta jumalaa sinulla ei saa olla, vierasta jumalaa älä kumarra.