Jaa tai tulosta kooste

Tällä sivulla voit luoda Opendoors.fi:n rukousaiheista ja uutisartikkeleista koosteita jakamista varten. Luodut koosteet myös tulostuvat siististi A4-arkeille.

Rukousaiheet sijainnista Etelä-Aasia, 10 viimeisintä.

Sri Lanka

25.07.2024

Kiitos Herra hänen kuuliaisuudestaan. Hän, vaimo, kolme lasta ja isoäiti asuvat yhden huoneen talossa. ”Koko perhe oli yksimielinen siitä, että haluamme miellyttää Herraa emmekä muita”, kertoo Suranjith.

Ef. 4:5–6 Yksi on Herra yksi usko, yksi kaste! Yksi on Jumala, kaikkien Isä! Hän hallitsee kaikkea, vaikuttaa kaikessa ja on kaikessa.

Sri Lanka

24.07.2024

Suljetaan rukoukseen veljemme Suranjith*, joka pakotettiin valitsemaan uskonsa ja perheen talon valmistumisen välillä. Rakennustyöt keskeytettiin, koska hän ei suostunut pitämään Buddhan patsasta pihallaan.

Ef. 4:4 On vain yksi ruumis ja yksi Henki, niin kuin myös se toivo, johon teidät on kutsuttu, on yksi.

Intia

14.05.2024

Herra, tuomme eteesi äärihindujen sulkemat seurakunnat. Rukoilemme, että ne voivat jonain päivänä kokoontua jälleen jumalanpalvelukseen ja että johdatat niihin kuuluvat kristityt siihen asti uusiin uskonyhteisöihin.

2. Tim. 3:12 Mutta vainon kohteeksi joutuvat kaikki ne, jotka haluavat elää hurskaasti Kristuksen Jeesuksen omina.

Intia

13.05.2024

Suljetaan rukoukseen uskonsa vuoksi, tekaistujen syytteiden perusteella pidätettyjen kotiseurakuntien johtajien perheet. Johtajien lisäksi myös perheet kärsivät, sillä pidätykset vaarantavat niiden toimeentulon ja aseman yhteiskunnassa.

Room. 15:13 Toivon Jumala täyttäköön ilolla ja rauhalla teidät, jotka uskotte, niin että teillä Pyhän Hengen voimasta olisi runsas toivo.

Intia

12.05.2024

Kirkkoiskuissa kristittyjä usein pahoinpidellään tai pidätetään, mikä aiheuttaa väistämättä traumoja ja saattaa lopulta johtaa uskonkriisiin. Rukoilemme, että tällaisia traumoja kokeneet kristityt osaisivat hakea apua Open Doorsin paikalliskumppaneilta.

Ps. 71:4–5 Jumala, pelasta minut pahojen käsistä, riistäjien ja sortajien vallasta. Sinä olet minun toivoni, Herra, Herra, minun turvani nuoruudesta asti.

Intia

11.05.2024

Jumala, varjele kristittyjen kotiseurakuntien johtajia, jotka vaarantavat henkensä palvellakseen Jeesusta. Heitä uhkaavat pahoinpitelyt, tekaistut syytökset tai kodin tuhoaminen. Suuri Jumala, vahvista heidän uskoaan työssä, johon olet heidät kutsunut.

Ps. 71:3 Ole minulle kallio, jonka suojaan saan paeta. Sinä, joka tahdot pelastaa minut, sinä olet minun kallioni ja vuorilinnani.

Intia

10.05.2024

Tuomme, Herra, eteesi 50 000 manipurilaista kristittyä, jotka joutuivat pakenemaan kodeistaan väkivaltaisuuksia. Monet heistä ovat edelleen hajallaan pakolaisleireillä. Anna heidän tuntea, että maailmanlaajuinen kirkko rukoilee heidän puolestaan ja heidän kanssaan.

1. Joh. 5:14 Me saamme rohkeasti lähestyä Jumalaa uskoen, että hän kuulee meitä, mitä sitten pyydämmekin hänen tahtonsa mukaisesti.

Intia

09.05.2024

Tässä kuussa tulee kuluneeksi vuosi siitä, kun Manipurin osavaltiossa puhkesi väkivaltaisuuksia kuki- ja meitei-heimojen välillä. Niissä kuoli yli 70 kristittyä. Rukoilemme lohdutusta heidän perheilleen.

Matt. 5:4 Autuaita ovat murheelliset: he saavat lohdutuksen.

Intia

08.05.2024

Suljetaan rukoukseen intialaiset sisaremme ja veljemme filippiläiskirjeen sanoin. Jumala, poista heidän pelkonsa ja huolensa. Anna heidän kokea, että Sinun antamasi lohdutus ja rauha ovat heidän turvanaan näinä pelon ja epävarmuuden aikoina.

Fil. 4:6–7 Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon. Silloin Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne, niin että pysytte Kristuksessa Jeesuksessa.

Intia

07.05.2024

Herra, varjele niitä 11 miljoonaa vaalityöntekijää, joiden on varmistettava, että kahden kilometrin päässä jokaisesta asutuksesta on äänestyspaikka. He joutuvat kulkemaan aavikoiden, viidakoiden ja meren vaarojen läpi, jotta jokainen äänioikeutettu intialainen voi äänestää.

Jer. 1:8 Älä pelkää ketään, sillä minä, Herra, olen sinun kanssasi ja suojelen sinua.