Jaa tai tulosta kooste

Tällä sivulla voit luoda Opendoors.fi:n rukousaiheista ja uutisartikkeleista koosteita jakamista varten. Luodut koosteet myös tulostuvat siististi A4-arkeille.

Rukousaiheet, 10 viimeisintä.

Sri Lanka

25.07.2024

Kiitos Herra hänen kuuliaisuudestaan. Hän, vaimo, kolme lasta ja isoäiti asuvat yhden huoneen talossa. ”Koko perhe oli yksimielinen siitä, että haluamme miellyttää Herraa emmekä muita”, kertoo Suranjith.

Ef. 4:5–6 Yksi on Herra yksi usko, yksi kaste! Yksi on Jumala, kaikkien Isä! Hän hallitsee kaikkea, vaikuttaa kaikessa ja on kaikessa.

Sri Lanka

24.07.2024

Suljetaan rukoukseen veljemme Suranjith*, joka pakotettiin valitsemaan uskonsa ja perheen talon valmistumisen välillä. Rakennustyöt keskeytettiin, koska hän ei suostunut pitämään Buddhan patsasta pihallaan.

Ef. 4:4 On vain yksi ruumis ja yksi Henki, niin kuin myös se toivo, johon teidät on kutsuttu, on yksi.

Suomi

23.07.2024

Suomen Open Doors aloitti työnsä kansainvälisen Open Doorsin tuella, mutta kasvoi muutamassa vuodessa omavaraiseksi. Pitkäjänteinen työ kantaa nyt hedelmää ja yhä suurempi osuus lahjoitusvaroista voidaan maksaa suorina avustuksina vainottujen kristittyjen tukemiseen. Herra, rukoilemme, että työ saa jatkua Sinun johdollasi. Johdata ja siunaa työntekijöitä, tukijoita, esirukoilijoita ja vapaaehtoisia. Omat voimamme ovat vähäiset, mutta Sinulle kaikki on mahdollista.

2. Kor. 9:8 Hänellä on teille annettavana runsaasti kaikkia lahjoja, niin että teillä on aina kaikki mitä tarvitsette ja voitte tehdä runsaasti kaikkea hyvää.

Keski-Aasia

22.07.2024

Rukoillaan, että tilanteeseen löytyy sopu ja että Emir voisi jatkaa palvelutyötään ja seurakunnan toimintaa. Herra, anna hänelle rohkeutta ja viisautta julistaa evankeliumia, jota hän rakastaa.

Sananl. 16:3 Tuo kaikki hankkeesi Herran eteen, niin suunnitelmasi menestyvät.

Keski-Aasia

21.07.2024

Emirin naapurit ovat perustaneet verkkoon viestiryhmän, jonka tavoitteena on karkottaa kristityt kylästä ja joka uhkaa tappaa perheen, elleivät he lähde. 

Ps. 92:8–9 Vaikka jumalattomat rehottavat kuin ruoho, vaikka väärintekijät nyt kukoistavat, he tuhoutuvat, katoavat ikiajoiksi. Sinä, Herra, olet iäti Korkein.

Keski-Aasia

20.07.2024

Tuomme Herra tänään eteesi Emirin*, maanalaisen kotiseurakunnan johtajan Keski-Aasiasta. Hän kääntyi perheineen muslimista kristityksi ja perusti seurakunnan. Nyt heitä uhkaillaan ja hän on peloissaan. Ole Herra hänen kanssaan!

Joos. 1:9 Muista, että olen sanonut sinulle: ”Ole rohkea ja luja, älä pelkää äläkä lannistu. Herra, sinun Jumalasi, on sinun kanssasi kaikilla teilläsi.”

Algeria

19.07.2024

Herra, pyydämme varjelusta, rohkeutta ja kestokykyä Algerian kristittyjen yhteisöille. Ohjaa heitä toimimaan pienissä ryhmissä.

Matt. 10:16 Minä lähetän teidät kuin lampaat susien keskelle. Olkaa siis viisaita kuin käärmeet ja viattomia kuin kyyhkyset.

Algeria

18.07.2024

Rukoillaan, että Algerian hallitus säätäisi uskonnonvapauslain, joka sallisi ei-islamilaisten algerialaisten harjoittaa uskontoaan ilman pelkoa.

1. Tim. 2:1–2 Kehotan ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta, kuninkaiden ja kaikkien vallanpitäjien puolesta, jotta saisimme viettää tyyntä ja rauhallista elämää, kaikin tavoin hurskaasti ja arvokkaasti.

Algeria

17.07.2024

Herra, tuomme eteesi seurakunnan, johon tehtiin ratsia jumalanpalveluksen aikana. Viranomaiset keskeyttivät messun ja pakottivat lopettamaan kaikki viikoittaiset kokoontumiset. Herra, ota pois ratsian jättämät pelot.

Jer. 17:14 Paranna sinä minut, Herra, niin minä paranen. Auta minua, niin minä saan avun. Sinua yksin minä ylistän!

Algeria

16.07.2024

Algerialainen perheemme pyytää meitä rukoilemaan puolestaan. Lähes kaikki kristittyjen jumalanpalveluspaikat on sinetöity kiinni tai suljettu uhkailujen ja painostuksen siivittäminä. Herra, auta heitä pysymään lujina uskossa!

Ps. 56:2, 4–5 Armahda minua, Jumala! Ihmiset väijyvät minua, alati he ahdistavat ja sortavat minua. Kun pelko minut valtaa, minä turvaudun sinuun. Sinun sanaasi, Jumala, minä ylistän, sinuun minä luotan, en pelkää mitään. Mitä voi minulle kukaan kuolevainen?