Laita toivo kipinöimään: auta vainotun seurakunnan lapsia

“Pimeyden keskellä tässä vainon täyttämässä maassa moni lapsi on löytänyt toivon: Jeesus, joka on tullut maan päälle ja on yhä meidän kanssamme”, kertoo Irakissa toimiva Open Doorsin kenttätyöntekijä.

Auttaisitko muitakin lapsia löytämään Jeesuksen?

“Olen kysynyt Jumalalta, miksi otit isäni pois”, kertoo Rafif, jonka isä kuoli kristittyjä vastaan suunnatussa pommi-iskussa. Sinun tukesi auttaa häntä ja muita hänen kaltaisiaan.

Rafif tietää, että joka puolella maailmaa miljoonat lapset menettävät vanhempansa ja kohtaavat väkivaltaa tai syrjintää uskonsa vuoksi. “Kaikilla niillä lapsilla pitäisi olla mahdollisuus saada kristillistä opetusta ja tukea, niin kuin minulla”, Rafif sanoo. Open Doorsilla on sama näky: jokaisen uskonsa vuoksi vainotun lapsen pitäisi saada suojelusta ja huolenpitoa. Ilman heitä kirkolla ei ole tulevaisuutta.

Sinun pitkän aikavälin tukesi ja rukouksesi voivat auttaa Rafifin kaltaisia lapsia kasvamaan uskossa ja olemaan vahvoja kohdatessaan vainoa.

  • 60 eurolla voidaan antaa lapselle raamattuopetusta ja kristillistä opetusmateriaalia, joka auttaa pysymään vahvana ja kasvamaan uskossa.
  • 80 eurolla voidaan antaa joulun perhepaketti, joka sisältää välttämättömiä elintarvikkeita, lahjan lapselle ja mahdollisuuden osallistua lasten omaan joulujuhlaan.
  • 150 eurolla voidaan kustantaa vuoden peruskoulu kahdelle uskonsa vuoksi surmatun pastorin lapselle.

Valitse lahjoitussumma