(päivä 29) – Kun muslimi kääntyy kristityksi, on perheen velvollisuus tehdä kaikkensa, jotta hän palaisi islamiin. Länsi-Afrikassa tämä merkitsee usein väkivaltaa, ja monien on paettava henkensä edestä. Kirkot eivät aina uskalla ottaa näitä pakenijoita vastaan, mutta yhteistyökumppanimme Musa* auttaa heitä antamalla vaatteita, ruokaa, suojaa ja opetusta. Rukoillaan, että Jumala varjelee häntä ja tätä työtä. Rukoillaan myös, että kääntyneet saavat kasvaa uskossa.

2. Tess 1:3: Meidän tulee aina kiittää Jumalaa teidän vuoksenne, veljet. Siihen on täysi syy, koska teidän uskonne kasvaa kasvamistaan ja koska rakkaus toisianne kohtaan yhä lisääntyy teissä kaikissa.

Pysy ajan tasalla

Tilaa tästä sähköpostiisi ajankohtaista tietoa Open Doorsin toiminnasta ja vainottujen kristittyjen tilanteesta maailmassa. Saat sähköpostiisi myös ajankohtaisia rukousaiheita noin kaksi kertaa kuukaudessa.

Kiitos tilauksesta!