Osallistu Toivoa Lähi-itään -kampanjaan

Open Doors käynnisti syksyllä 2016 seitsenvuotisen, kansainvälisen Toivoa Lähi-itään -kampanjan. Kampanjan tarkoituksena on tukea Syyrian ja Irakin kristittyjä ja seurakuntia rauhanprosessissa ja maiden jälleenrakentamisessa.

Voit osallistua kampanjaan:
* allekirjoittamalla 8.12.2017 klo 15 mennessä Miljoona toivon ääntä -vetoomuksen ja jakamalla siitä tietoa
* kirjoittamalla kristityille sähköisiä rohkaisuviestejä
* lahjoittamalla ruoka- ja hygieniapakkauksiin sekä traumaterapiaan
* rukoilemalla kampanjan puolesta

Miljoona toivon ääntä -vetoomus

Vetoamme Yhdistyneiden Kansakuntien pääsihteeriin, että YK takaisi Syyrian ja Irakin kristityille ja muille vähemmistöille samat oikeudet kuin muillekin kansalaisilleen:

1. oikeuden samanarvoiseen kansalaisuuteen
2. ihmisarvoiset elinolot ja
3. mahdollisuuden osallistua merkittävässä roolissa yhteiskunnan jälleenrakentamiseen.

Lähi-idän kristityt tarvitsevat kipeästi toivoa. Sota ja äärimmäinen vaino uhkaavat heidän olemassaoloaan. Monet ovat paenneet kodeistaan, koska ääri-islamistien tavoitteena on tuhota kristillisyys. Monet rohkeat kristityt ovat kuitenkin päättäneet jäädä. He haluavat loistaa pimeyden keskellä Kristuksen rakkautta nyt ja tulevaisuudessa.

Kysyimme kirkon johtajilta sekä Syyrian ja Irakin kristityiltä, mikä antaisi heille toivoa. He korostivat kolmea asiaa: tasa-arvo, arvostaminen ja vastuu. On elintärkeää, että heidän äänensä tavoittaa maailman johtajat, jotta muutos voisi tapahtua. Se on mahdollista maailmanlaajuisen tuen ansiosta – sinun tuellasi.

Miljoona toivon ääntä -vetoomus luovutetaan YK:lle 11.12.2017. Vetoomus oli mahdollista allekirjoittaa 8.12.2017 klo 15 saakka.

Voit lukea YK:n pääsihteerille luovutettavan vetoomuksen tästä.

Lähetä sähköinen rohkaisuviestisi Lähi-itään

Syyrian kristityt pystyvät yleensä käyttämään matkapuhelinverkkoa ja voivat ladata älypuhelimiinsa applikaation, jonka kautta he saavat rohkaisuviestejä eri puolilta maailmaa.

Lähetä lyhyt englanninkielinen rohkaisuviestisi osoitteeseen finland@od.org, niin lähetämme viestisi Syyriaan.

Open Doors Finland avaa pian lahjoitus- ja lahjatavarakaupan! Ilmoitamme kaupan avaamisesta sähköpostitse ja Facebookissa. Piilota tämä ilmoitus

Pysy ajan tasalla

Tilaa tästä sähköpostiisi ajankohtaista tietoa Open Doorsin toiminnasta ja vainottujen kristittyjen tilanteesta maailmassa. Saat sähköpostiisi myös ajankohtaisia rukousaiheita noin kaksi kertaa kuukaudessa.

Kiitos tilauksesta!