Yhdistyneiden kansakuntien (YK) pääsihteerille:

Vuosia kestänyt sota ja levottomuudet ovat aiheuttaneet Syyrian ja Irakin asukkaille valtavaa kärsimystä. Olemme vakaasti sitä mieltä, että kaikille Syyriassa ja Irakissa asuville ihmisille tulisi turvata yhtäläinen toimeentulo ja vapaus. Tämän koskee myös kristittyjä.

Kirkko on ollut Syyriassa ja Irakissa tärkeässä yhteiskunnallisessa roolissa jo melkein 2000 vuoden ajan. Kristityt kohtaavat näissä maissa kuitenkin edelleen huomattavan paljon väkivaltaa ja vainoa. Kristityt ovat sitoutuneet olemaan Syyriassa ja Irakissa toivon ja laupeuden tuojia tulevinakin vuosina, mutta muutoksen täytyy tapahtua kiireesti, jotta he voivat taata tulevaisuutensa kotimaissaan.

Emme voi seurata sivusta, kun kristityt ja muut Lähi-idän vähemmistöryhmät kohtaavat ennennäkemätöntä uhkaa. Meidän on annettava heille toivoa.

Siksi pyydämme Sinua käyttämään vaikutusvaltaasi kristittyjen ja muiden Syyrian ja Irakin uskonnollisten ryhmien puolesta:

  • varmistamalla, että nykyiset ja tulevat lainopilliset viitekehykset Syyriassa ja Irakissa edistävät ja suojelevat kaikkien kansalaisten yhtäläisiä oikeuksia rodusta, uskonnosta tai asemasta riippumatta.
  • varmistamalla, että kansalaisten elinolot paranevat jatkuvasti muun muassa riittävän majoituksen, koulutuksen ja työpaikkojen tarjoamisen kautta. Tämän tulisi koskea erityisesti maahan palaavia ja maansisäisiä pakolaisia
  • ottamalla uskonnolliset johtajat ja organisaatiot keskeisellä ja rakentavalla tavalla mukaan Syyrian ja Irakin yhteiskuntien jälleenrakentamiseen.

 

Open Doors Finland avaa pian lahjoitus- ja lahjatavarakaupan! Ilmoitamme kaupan avaamisesta sähköpostitse ja Facebookissa. Piilota tämä ilmoitus

Pysy ajan tasalla

Tilaa tästä sähköpostiisi ajankohtaista tietoa Open Doorsin toiminnasta ja vainottujen kristittyjen tilanteesta maailmassa. Saat sähköpostiisi myös ajankohtaisia rukousaiheita noin kaksi kertaa kuukaudessa.

Kiitos tilauksesta!