Uusi Secret Church -materiaali tilattavissa

Miljoonat kristityt ympäri maailman joutuvat salaamaan uskonsa. Kymmenissä maissa Jeesuksen seuraamisen hintana voi olla väkivalta, vankeus tai jopa kuolema. Tämän vuoksi miljoonat kristityt kokoontuvat salassa. Nämä salaiset seurakunnat muodostavat maanalaisen kirkon, jonka jäsenet rukoilevat hiljaisuudessa, palvovat piilossa.

Secret Church -kokoontuminen on mahdollisuus päästä kurkistamaan maanalaisen seurakunnan elämään. Kokoontuminen antaa konkreettisen kokemuksen siitä, mikä on monille vainotuille kristityille ainut tapa tavata muita kristittyjä.

Secret Church -kokoontumisen voi auttaa ymmärtämään syvemmin vainottujen kristittyjen tilannetta. Kokoontumisen avulla voit lisätä tietoisuutta kristittyjen vainoista ja auttaa vainottuja kristittyjä ympäri maailmaa.

Secret Church voidaan toteuttaa niin nuorten kuin aikuistenkin ryhmille. Kokoontumisen voi toteuttaa esimerkiksi
osana tapahtumaa, rippileirillä, nuortenillassa tai raamattupiirissä.

Tilaa meiltä Secret Church ohjaajan opas ja järjestä seurakunnassasi kokemus, joka muistetaan.

Materiaalin hinta on 5 euroa + postikulut

Tilaa materiaali ottamalla meihin yhteyttä:

finland@od.org
p. 020 719 1140

 

Open Doors Finland avaa pian lahjoitus- ja lahjatavarakaupan! Ilmoitamme kaupan avaamisesta sähköpostitse ja Facebookissa. Piilota tämä ilmoitus

Pysy ajan tasalla

Tilaa tästä sähköpostiisi ajankohtaista tietoa Open Doorsin toiminnasta ja vainottujen kristittyjen tilanteesta maailmassa. Saat sähköpostiisi myös ajankohtaisia rukousaiheita noin kaksi kertaa kuukaudessa.

Kiitos tilauksesta!