Siunattua joulua ja toivorikasta vuotta 2018!

 

Peräti 65 % maailman vainotuista kristityistä on naisia ja lapsia. Lapset ovat vainojen keskellä erityisen haavoittuvaisessa asemassa, sillä vainon kohtaaminen voi olla lapselle hyvin pelottavaa ja traumatisoivaa. Vanhemmat joutuvat monin paikoin tasapainoilemaan oman ja lastensa turvallisuuden ja kutsumuksensa äärirajoilla.

Open Doorsin toimittama apu ja tukema traumaterapia antavat tuhansille lapsille toivoa paremmasta huomisesta. Tässä kaksi tarinaa lapsista, jotka ovat saaneet apua tukijoidemme kautta.

Fabiana

Tukesi kautta Open Doors auttaa tuhansia irakilaisen Fabianan kaltaisia lapsia ympäri maailmaa. Fabiana on nyt 6-vuotias tyttö, joka pakeni kristityn perheensä kanssa kotikylästään Teleskufista kun ISIS-joukot valtasivat sen vuonna 2014. Fabiana, hänen kaksi veljeään sekä isä ja äiti palasivat kotikyläänsä raunioiden keskelle helmikuussa 2017. Heidän kotiinsa oli osunut ammus, joten siinä oli mahdoton asua. Perhe asettui aluksi sukulaistensa taloon, joka sekin oli vaurioitunut.

Jälleenrakennusurakka kylässä on valtava: Sähköverkko ja vesijohdot ovat vaurioituneita ja talot sekä kirkot raunioina.

Vaikka ISIS on ajettu pois Niiniven tasangolta haasteita riittää. Nyt valtaa pitää Irakin hallituksen tukemana iranilaiset shiia-islamilaiset taistelijat. Kristittyjen asema Irakissa on kaukana turvatusta.

Paikallisten seurakuntien kautta toimitettava Open Doorsin apu on mahdollistanut Fabianalle ja hänen veljilleen traumaterapian, koulunkäyntimateriaalia ja seurakunnan kautta toivoa koko perheelle paremmasta huomisesta.

Voit tukea Open Doorsin työtä antamalla oman joululahjasi tästä.

Trinity

Trinity (4 vuotta) on yksi neljästä lapsesta, jotka loukkaantuivat pahoin noin vuosi sitten kirkkoon kohdistuneessa iskussa Indonesiassa. Terroristi heitti polttopullon kirkon puistoon, jossa oli lapsia leikkimässä pyhäkoulun jälkeen. Open Doors on antanut vuoden aikana loukkaantuneiden lasten perheille taloudellista tukea ja käytännön apua, kuten leluja ja videoita.

Trinitylle on mahdollista lähettää rohkaisuviestejä Open Doorsin kautta tämän linkin kautta.

Traumaterapiakoulutuksessa Etiopiassa

LAHJOITA OPEN DOORSIN TYÖLLE

Open Doorsin työ yli 60 kohdemaassa toimii lahjoitusten varassa. Lahjoituksesi avulla vainon keskellä elävä kristitty voi muun muassa vapautua vankilasta, saada koulutusta, oikeusapua tai traumaterapiaa, löytää seurakuntayhteyden tai saada meiltä ensimmäisen oman Raamatun.

RYHDY KUUKAUSILAHJOITTAJAKSI!

Täytä alla kysytyt tiedot, niin lähetämme sinulle kuukausilahjoittamista varten oman viitenumeron. Lisää tietoa kuukausilahjoitusten tekemisestä saat klikkaamalla tästä.
Minulle saa lähettää sähköpostitse rukousaiheita sekä ajankohtaista tietoa Open Doorsin toiminnasta ja vainottujen kristittyjen tilanteesta maailmassa.


SOITA LAHJOITUSPUHELIMEEN

0600-02630
Puhelun hinta 20 €+pvm+mpm


LAHJOITA TILILLEMME

IBAN: FI92 5720 2320 2102 75
BIC/SWIFT: OKOYFIHH

HUOM! Tilinumeromme on muuttunut 1.2.2017. Yllä on oikea tilinumero.

Käytäthän maksaessasi Open Doors -lehden osoitekentästä löytyvää henkilökohtaista viitenumeroasi.

Jos sinulla ei ole omaa viitenumeroa ja haluat tehdä lahjoituksen,
käytä viitettä: 10003

Jos haluat henkilökohtaisen viitenumeron, tilaa Open Doors -lehti sähköpostilla osoitteesta finland@od.org tai puhelimitse soittamalla numeroon 020 7191140. Autamme mielellämme lahjoittamiseen liittyvissä kysymyksissä!

Sydämellinen kiitos avustasi!

Rahankeräyslupa: RA/2017/1173

Luvan voimassaoloaika ja -paikka: Voimassa 17.11.2017 – 13.10.2019 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Open Doors Finland avaa pian lahjoitus- ja lahjatavarakaupan! Ilmoitamme kaupan avaamisesta sähköpostitse ja Facebookissa. Piilota tämä ilmoitus

Pysy ajan tasalla

Tilaa tästä sähköpostiisi ajankohtaista tietoa Open Doorsin toiminnasta ja vainottujen kristittyjen tilanteesta maailmassa. Saat sähköpostiisi myös ajankohtaisia rukousaiheita noin kaksi kertaa kuukaudessa.

Kiitos tilauksesta!