Ajankohtaisia rukousaiheita

Tältä sivulta löydät parin viikon välein vaihtuvia ajankohtaisia rukousaiheita, jotka voit tilata myös sähköpostiisi tästä. Voit myös tulostaa käyttöösi alta kuukausittain vaihtuvan rukouskalenterin:

Lokakuun 2017 rukouskalenteri

 

Syyria

”Jos haluat kuulla huonoja uutisia, niitä ovat uutispalvelut pullollaan. Jos haluat kuulla hyviä uutisia, täältä niitä löytyy,” Open Doorsin yhteistyökumppani pastori Jamal* toteaa.

”Kaksi pääsyytä, mitkä houkuttelevat tuhansia muslimeja Kristuksen yhteyteen – ovat isis ja Kristus itse. Isis työntää muslimeja pois islamista, ja Kristus puolestaan näyttäytyy sadoille ja tuhansille ihmisille unien ja näkyjen kautta.”

*Nimi muutettu turvallisuussyistä

Rukoillaan:

  • Syyrian ja koko Lähi-idän muslimien puolesta, jotta he tulisivat tuntemaan Jeesuksen.
  • kristittyjen ja turvapaikkaa hakevien perheiden puolesta, että Herra täyttäisi heidän tarpeensa.
  • pastoreiden puolesta, jotka kertovat evankeliumia paikoissa, jotka ovat kristityille hyvin vaarallisia. Rukoillaan heille suojelusta ja rohkeutta.

Kirgisia

Darina* on iäkäs nainen, joka on kääntynyt muslimista kristityksi. Hänellä on ollut parin viime vuoden ajan ongelmia poikansa Keramin* kanssa, joka on alkoholisti. Keram alkoi avioeronsa jälkeen painostamaan Darinaa ja syyttämään Darinan kristillistä vakaumusta kaikista hänen ongelmistaan. Hän jopa pahoinpiteli Darinaa vakavasti seurakunnassa käymisen vuoksi ja heitti hänen Raamattunsa ja kristilliset kirjansa pois. Darina ei voi tällä hetkellä käydä seurakunnassa, ja hän kärsii siitä, että ei voi kokea hengellistä yhteyttä.

*Nimi muutettu turvallisuussyistä

Rukoillaan:

  • Darinalle varjelusta, voimia ja lohdusta.
  • että Jumala yllättäisi hänet mahdollisuuksilla tavata muita kristittyjä.
  • että Herra tekisi työtään Keramin elämässä, että hän voisi löytää yhteyden Jeesukseen, paranisi alkoholismista ja voisi vielä palvella Herraa yhdessä äitinsä kanssa.

Pysy ajan tasalla

Tilaa tästä sähköpostiisi ajankohtaista tietoa Open Doorsin toiminnasta ja vainottujen kristittyjen tilanteesta maailmassa. Saat sähköpostiisi myös ajankohtaisia rukousaiheita noin kaksi kertaa kuukaudessa.

Kiitos tilauksesta!