World Watch List 2020 sijalla 8: Jemen

Rukous Jemenin puolesta ”Herra, meidän Jumalamme, anna meidän nähdä sinun aikasi. Tiedämme, että hallitset kaikkea ja ymmärrämme, mikä etuoikeus on olla lapsesi. Ymmärrämme myös, että olemme tässä maassa kunnioittaaksemme sinua ja toimiaksemme rakkautesi ja anteeksiantosi todistajina. Anna meille rohkeutta ja päättäväisyyttä, jotta voimme jatkaa elämää sinun nimesi ja lupaustesi varassa. Siunaa lapsiamme ja auta meitä toimimaan esimerkkeinä heille. Jeesuksen nimessä. Aamen.” Vainon pääsyyt: islamistinen sorto, hallinnon vainoharhaisuus, etninen vihamielisyys
Väkiluku: noin 30 miljoonaa
Kristittyjen määrä: muutama tuhat
Pääuskonto: islam
Hallitusmuoto: islamilainen tasavalta
Johtaja: pääministeri Maeen Abd al-Malik Saeed

Open Doors tukee Arabian niemimaalla eläviä uskovia organisoimalla esirukousta heidän puolestaan, jakamalla eri keinoin Jumalan sanaa sekä kouluttamalla uskovia ja pastoreita. Työssä mukana olevien ihmisten turvallisuuden vuoksi ohjelmista ei voida julkaista yksityiskohtaista tietoa.

Jemen

#Jemen #opendoors #vainotutkristityt #worldwatchlist #Jeesus #seurakunta #uskovaisetnuoret #Jumala #usko #toivo #rakkaus

Seuraa meitä Instagramissa

View this post on Instagram

World Watch List 2020 sijalla 8: Jemen Rukous Jemenin puolesta ”Herra, meidän Jumalamme, anna meidän nähdä sinun aikasi. Tiedämme, että hallitset kaikkea ja ymmärrämme, mikä etuoikeus on olla lapsesi. Ymmärrämme myös, että olemme tässä maassa kunnioittaaksemme sinua ja toimiaksemme rakkautesi ja anteeksiantosi todistajina. Anna meille rohkeutta ja päättäväisyyttä, jotta voimme jatkaa elämää sinun nimesi ja lupaustesi varassa. Siunaa lapsiamme ja auta meitä toimimaan esimerkkeinä heille. Jeesuksen nimessä. Aamen.” Vainon pääsyyt: islamistinen sorto, hallinnon vainoharhaisuus, etninen vihamielisyys Väkiluku: noin 30 miljoonaa Kristittyjen määrä: muutama tuhat Pääuskonto: islam Hallitusmuoto: islamilainen tasavalta Johtaja: pääministeri Maeen Abd al-Malik Saeed Open Doors tukee Arabian niemimaalla eläviä uskovia organisoimalla esirukousta heidän puolestaan, jakamalla eri keinoin Jumalan sanaa sekä kouluttamalla uskovia ja pastoreita. Työssä mukana olevien ihmisten turvallisuuden vuoksi ohjelmista ei voida julkaista yksityiskohtaista tietoa. https://opendoors.fi/Jemen #Jemen #opendoors #vainotutkristityt #worldwatchlist #Jeesus #seurakunta #uskovaisetnuoret #Jumala #usko #toivo #rakkaus

A post shared by Open Doors Finland (@opendoorsfi) on

Liity postituslistalle!

Sähköposteissa rukousaiheita, uutisia ja tiedotteita.

Kiitos, olet liittynyt rukoussähköpostin saajaksi.