World Watch List 2020 sijalla 11: Syyria

Rukous Syyrian puolesta

Taivaallinen Isä, pyydämme Sinun rauhaasi Syyriaan. Tuo loppu sodalle ja väkivallalle, jotta kansasi voisi kukoistaa. Ole niiden kanssa, joilla ei ole paikkaa, jota kutsua kodiksi. Vahvista seurakuntaasi, jotta se voisi jatkaa Sinun toivosi viemistä yhteisöihinsä.

Vainon pääsyyt: islamistinen sorto, etninen ja klaanien välinen vihamielisyys, vainoharhainen itsehallinto, järjestäytynyt rikollisuus ja korruptio
Väkiluku: 18,5 miljoonaa
Kristittyjen määrä: 744 000
Pääuskonto: islam
Hallitusmuoto: Semipresidentiaalinen tasavalta
Johtaja: presidentti Bashar al-Assad

Kristityt eivät saa tuoda uskoaan esille julkisesti islamistien kontrolloimilla alueilla. Kristittyjä saatetaan kidnapata lunnaiden tähden.
Vaikka haasteita on paljon, Syyrian kristityt loistavat valona sodan pimeydessä. Open Doors, yhteistyössä paikallisten seurakuntien kanssa, antaa elintärkeää apua 12 000 haavoittuvaiselle perheelle.

Syyria

#Syyria #opendoors #vainotutkristityt #worldwatchlist #Jeesus #seurakunta #uskovaisetnuoret #Jumala #usko #toivo #rakkaus

Seuraa meitä Instagramissa

View this post on Instagram

World Watch List 2020 sijalla 11: Syyria Rukous Syyrian puolesta Taivaallinen Isä, pyydämme Sinun rauhaasi Syyriaan. Tuo loppu sodalle ja väkivallalle, jotta kansasi voisi kukoistaa. Ole niiden kanssa, joilla ei ole paikkaa, jota kutsua kodiksi. Vahvista seurakuntaasi, jotta se voisi jatkaa Sinun toivosi viemistä yhteisöihinsä. Vainon pääsyyt: islamistinen sorto, etninen ja klaanien välinen vihamielisyys, vainoharhainen itsehallinto, järjestäytynyt rikollisuus ja korruptio Väkiluku: 18,5 miljoonaa Kristittyjen määrä: 744 000 Pääuskonto: islam Hallitusmuoto: Semipresidentiaalinen tasavalta Johtaja: presidentti Bashar al-Assad Kristityt eivät saa tuoda uskoaan esille julkisesti islamistien kontrolloimilla alueilla. Kristittyjä saatetaan kidnapata lunnaiden tähden. Vaikka haasteita on paljon, Syyrian kristityt loistavat valona sodan pimeydessä. Open Doors, yhteistyössä paikallisten seurakuntien kanssa, antaa elintärkeää apua 12 000 haavoittuvaiselle perheelle. https://opendoors.fi/Syyria #Syyria #opendoors #vainotutkristityt #worldwatchlist #Jeesus #seurakunta #uskovaisetnuoret #Jumala #usko #toivo #rakkaus

A post shared by Open Doors Finland (@opendoorsfi) on

Liity postituslistalle!

Sähköposteissa rukousaiheita, uutisia ja tiedotteita.

Kiitos, olet liittynyt rukoussähköpostin saajaksi.