World Watch List 2020 sijalla 23: Kiina

Rukous Kiinan puolesta

Jeesus, kiitos kiinalaisista veljistämme ja sisaristamme. Vahvista niitä, joilla on muslimi- tai buddhalaistausta ja jotka siksi on eristetty yhteisöistään. Vakuuta uskonnonvapauden tärkeydestä ne, jotka nyt ovat kiristämässä uskonnon säätelyä. Loistakoon valosi Kiinan uskovien kautta, jotta toisetkin voisivat tuntea Sinut ja palvella Sinua.

Vainon pääsyyt: kommunistinen ja jälkikommunistinen sorto,
hallinnon vainoharhaisuus
Väkiluku: 1,4 miljardia
Kristittyjen määrä: 97,2 miljoonaa (Open Doorsin arvio)
Pääuskonnot: agnostismi 32%, buddhalaisuus 17%, kristinusko 7%, muut 31%
Hallitusmuoto: kommunistisen puolueen johtama kansantasavalta
Johtaja: presidentti Xi Jinping

Seurakuntia valvotaan entistä tiukemmin. Seurakuntia on suljettu ja kirkkoja tuhottu. Seurakuntien johtajia on pidätetty. Alle 18-vuotiaita on kielletty osallistumasta seurakuntien tilaisuuksiin. Rajoitukset ovat joillain alueilla ankarampia kuin toisilla.
Uskonto on kielletty Kiinan julkisessa elämässä. Opettajia sekä terveydenhuollon ammattilaisia on painostettu allekirjoittamaan asiakirjoja, joissa he vakuuttavat, etteivät ole kristittyjä. Vanhuksille on jopa ilmoitettu, että heidän eläkkeitään leikataan, mikäli he eivät luovu uskostaan.

Kiina

#Kiina #opendoors #vainotutkristityt #worldwatchlist #Jeesus #seurakunta #uskovaisetnuoret #Jumala #usko #toivo #rakkaus

Seuraa meitä Instagramissa

View this post on Instagram

World Watch List 2020 sijalla 23: Kiina Rukous Kiinan puolesta Jeesus, kiitos kiinalaisista veljistämme ja sisaristamme. Vahvista niitä, joilla on muslimi- tai buddhalaistausta ja jotka siksi on eristetty yhteisöistään. Vakuuta uskonnonvapauden tärkeydestä ne, jotka nyt ovat kiristämässä uskonnon säätelyä. Loistakoon valosi Kiinan uskovien kautta, jotta toisetkin voisivat tuntea Sinut ja palvella Sinua. Vainon pääsyyt: kommunistinen ja jälkikommunistinen sorto, hallinnon vainoharhaisuus Väkiluku: 1,4 miljardia Kristittyjen määrä: 97,2 miljoonaa (Open Doorsin arvio) Pääuskonnot: agnostismi 32%, buddhalaisuus 17%, kristinusko 7%, muut 31% Hallitusmuoto: kommunistisen puolueen johtama kansantasavalta Johtaja: presidentti Xi Jinping Seurakuntia valvotaan entistä tiukemmin. Seurakuntia on suljettu ja kirkkoja tuhottu. Seurakuntien johtajia on pidätetty. Alle 18-vuotiaita on kielletty osallistumasta seurakuntien tilaisuuksiin. Rajoitukset ovat joillain alueilla ankarampia kuin toisilla. Uskonto on kielletty Kiinan julkisessa elämässä. Opettajia sekä terveydenhuollon ammattilaisia on painostettu allekirjoittamaan asiakirjoja, joissa he vakuuttavat, etteivät ole kristittyjä. Vanhuksille on jopa ilmoitettu, että heidän eläkkeitään leikataan, mikäli he eivät luovu uskostaan. https://opendoors.fi/Kiina #Kiina #opendoors #vainotutkristityt #worldwatchlist #Jeesus #seurakunta #uskovaisetnuoret #Jumala #usko #toivo #rakkaus

A post shared by Open Doors Finland (@opendoorsfi) on

Liity postituslistalle!

Sähköposteissa rukousaiheita, uutisia ja tiedotteita.

Kiitos, olet liittynyt rukoussähköpostin saajaksi.