World Watch List 2020 sijalla 40: Malesia

Rukous Malesian puolesta
Taivaan Isä. Kiitos hiljattain uskoon tulleiden puolesta. Varjele heitä, koska usein heidät ajetaan ulos kodeistaan, eristetään perheistään ja lähiyhteisöistään ja lähetetään islamilaisille uudelleenkoulutusleireille. Pyydämme, että annat heille kestävyyttä ja rohkeutta.

Vainon pääsyyt: islamistinen sorto, hallinnon vainoharhaisuus
Väkiluku: 32,5 miljoonaa
Kristittyjen määrä: noin 3 miljoonaa
Pääuskonnot: Islam 46 %, kristinusko 9 %
Hallitusmuoto: perustuslaillinen vaaliliittomonarkia
Johtaja: pääministeri Mahathir bin Mohamad
Islamista kääntyneet kristityt kätkevät Malesiassa usein uskonsa ja tapaavat toisiaan salassa. Jos he paljastuvat, perhe voi hylätä heidät tai pakottaa heidät eroamaan puolisostaan. Toisinaan käännynnäisiä lähetetään uudelleenkoulutusleirille tai he vain katoavat.
Viranomaiset tarkkailevat seurakuntia. Malesiassa on laitonta kertoa evankeliumi muslimille.
Helmikuussa 2017 siepatun pastori Raymond Kohin kohtalo ei edelleenkään ole selvinnyt. Malesian Ihmisoikeuskomissio totesi päätösraportissaan poliisin erikoisyksikön olleen mukana sieppauksessa, mikä herättää syvää huolta maan kristityissä.

Malesia

#Malesia #opendoors #vainotutkristityt #worldwatchlist #Jeesus #seurakunta #uskovaisetnuoret #Jumala #usko #toivo #rakkaus

Seuraa meitä Instagramissa

View this post on Instagram

World Watch List 2020 sijalla 40: Malesia Rukous Malesian puolesta Taivaan Isä. Kiitos hiljattain uskoon tulleiden puolesta. Varjele heitä, koska usein heidät ajetaan ulos kodeistaan, eristetään perheistään ja lähiyhteisöistään ja lähetetään islamilaisille uudelleenkoulutusleireille. Pyydämme, että annat heille kestävyyttä ja rohkeutta. Vainon pääsyyt: islamistinen sorto, hallinnon vainoharhaisuus Väkiluku: 32,5 miljoonaa Kristittyjen määrä: noin 3 miljoonaa Pääuskonnot: Islam 46 %, kristinusko 9 % Hallitusmuoto: perustuslaillinen vaaliliittomonarkia Johtaja: pääministeri Mahathir bin Mohamad Islamista kääntyneet kristityt kätkevät Malesiassa usein uskonsa ja tapaavat toisiaan salassa. Jos he paljastuvat, perhe voi hylätä heidät tai pakottaa heidät eroamaan puolisostaan. Toisinaan käännynnäisiä lähetetään uudelleenkoulutusleirille tai he vain katoavat. Viranomaiset tarkkailevat seurakuntia. Malesiassa on laitonta kertoa evankeliumi muslimille. Helmikuussa 2017 siepatun pastori Raymond Kohin kohtalo ei edelleenkään ole selvinnyt. Malesian Ihmisoikeuskomissio totesi päätösraportissaan poliisin erikoisyksikön olleen mukana sieppauksessa, mikä herättää syvää huolta maan kristityissä. https://opendoors.fi/Malesia #Malesia #opendoors #vainotutkristityt #worldwatchlist #Jeesus #seurakunta #uskovaisetnuoret #Jumala #usko #toivo #rakkaus

A post shared by Open Doors Finland (@opendoorsfi) on

Liity postituslistalle!

Sähköposteissa rukousaiheita, uutisia ja tiedotteita.

Kiitos, olet liittynyt rukoussähköpostin saajaksi.