World Watch List 2020 sijalla 41: Kolumbia

Rukous Kolumbian puolesta

Rakas Herra Jeesus, vaikuta Kolumbian rikollisryhmien jäsenten ja jengiläisten sydämiin. Auta kristittyjä pysymään vahvoina erityisesti silloin, kun lähipiiri painostaa heitä luopumaan uskostaan. Lohduta ja hoida väkivallan uhreja. Anna heille armollisuutta antaa anteeksi. Auta meitä Kristuksen ruumiin jäseninä jatkuvasti tukemaan veljiämme ja sisariamme rukouksessa.

Vainon pääsyyt: järjestäytynyt rikollisuus ja korruptio, etninen vihamielisyys, maallistumisen aiheuttama suvaitsemattomuus
Väkiluku: 49,9 miljoonaa
Kristittyjen määrä: 47,2 miljoonaa
Pääuskonto: kristinusko
Hallitusmuoto: demokratia
Johtaja: presidentti Iván Duque Márquez

Perinteisten kristillisten yhteisöjen jäsenillä, kuten roomalaiskatolilaisilla, on jossain määrin vapauksia, mikäli he pidättäytyvät osallistumisesta politiikkaan. Muussa tapauksessa seurauksena voi olla vankeustuomio. Rikollis- ja sissiryhmiä vastustavia kristittyjä häiritään, siepataan ja kiristetään – jopa surmataan.
Kristityksi kääntyneet alkuperäisasukkaat voivat joutua vankilaan tai pahoinpidellyksi, heidän omaisuutensa voidaan takavarikoida tai heiltä voidaan evätä julkisia palveluita, kuten koulutus ja terveydenhuolto.

Kolumbia

#Kolumbia #opendoors #vainotutkristityt #worldwatchlist #Jeesus #seurakunta #uskovaisetnuoret #Jumala #usko #toivo #rakkaus

Seuraa meitä Instagramissa

View this post on Instagram

World Watch List 2020 sijalla 41: Kolumbia Rukous Kolumbian puolesta Rakas Herra Jeesus, vaikuta Kolumbian rikollisryhmien jäsenten ja jengiläisten sydämiin. Auta kristittyjä pysymään vahvoina erityisesti silloin, kun lähipiiri painostaa heitä luopumaan uskostaan. Lohduta ja hoida väkivallan uhreja. Anna heille armollisuutta antaa anteeksi. Auta meitä Kristuksen ruumiin jäseninä jatkuvasti tukemaan veljiämme ja sisariamme rukouksessa. Vainon pääsyyt: järjestäytynyt rikollisuus ja korruptio, etninen vihamielisyys, maallistumisen aiheuttama suvaitsemattomuus Väkiluku: 49,9 miljoonaa Kristittyjen määrä: 47,2 miljoonaa Pääuskonto: kristinusko Hallitusmuoto: demokratia Johtaja: presidentti Iván Duque Márquez Perinteisten kristillisten yhteisöjen jäsenillä, kuten roomalaiskatolilaisilla, on jossain määrin vapauksia, mikäli he pidättäytyvät osallistumisesta politiikkaan. Muussa tapauksessa seurauksena voi olla vankeustuomio. Rikollis- ja sissiryhmiä vastustavia kristittyjä häiritään, siepataan ja kiristetään – jopa surmataan. Kristityksi kääntyneet alkuperäisasukkaat voivat joutua vankilaan tai pahoinpidellyksi, heidän omaisuutensa voidaan takavarikoida tai heiltä voidaan evätä julkisia palveluita, kuten koulutus ja terveydenhuolto. https://opendoors.fi/Kolumbia #Kolumbia #opendoors #vainotutkristityt #worldwatchlist #Jeesus #seurakunta #uskovaisetnuoret #Jumala #usko #toivo #rakkaus

A post shared by Open Doors Finland (@opendoorsfi) on

Liity postituslistalle!

Sähköposteissa rukousaiheita, uutisia ja tiedotteita.

Kiitos, olet liittynyt rukoussähköpostin saajaksi.