World Watch List 2020 sijalla 43: Kuwait 🙏 Rukous Kuwaitin puolesta 🙏

Herra, auta, että tuntemisesi hyvä tuoksu saisi levitä Kuwaitissa. Auta paikallisia uskovia pysymään lujina painostuksen alla. Anna seurakunnallesi tiloja, joissa kokoontumisia voidaan järjestää. Anna Kuwaitin uskoville keskinäistä rauhaa ja yhteinen mieli. Varjele omiasi väkivallalta ja auta tekemään itsesi tunnetuksi heidän kauttaan.

Vainon pääsyyt: islamistinen sorto, etninen vihamielisyys, hallinnon vainoharhaisuus
Väkiluku: 4,2 miljoonaa
Kristittyjen määrä: 512 000
Pääuskonto: islam
Hallitusmuoto: perustuslaillinen monarkia; emiraatti
Johtaja: Emiiri Sabah al-Ahmad al-Jabir al-Sabah

Perheet painostavat Kuwaitin muslimitaustaisia kristittyjä kieltämään uskonsa. Painostuskeinona voidaan käyttää esimerkiksi virallisten kristillisten häiden tai hautajaisten eväämistä. Kuwaitin kristityt ovat myös vaarassa joutua syrjinnän, häirinnän ja poliisin tarkkailun kohteeksi sekä omankädenoikeuteen tukeutuvien ryhmien peloteltaviksi.
Siirtotyöläiset saavat harjoittaa yksilötasolla uskontoaan melko vapaasti, mutta heidän seurakuntiensa toimintaa rajoitetaan monin tavoin. Naispuoliset siirtotyöläiset altistuvat seksuaaliselle häirinnälle ja hyväksikäytölle.

Kuwait

#Kuwait #opendoors #vainotutkristityt #worldwatchlist #Jeesus #seurakunta #uskovaisetnuoret #Jumala #usko #toivo #rakkaus

Seuraa meitä Instagramissa
https://www.instagram.com/p/B-EEq7koySY/

Liity postituslistalle!

Sähköposteissa rukousaiheita, uutisia ja tiedotteita.

Kiitos, olet liittynyt rukoussähköpostin saajaksi.