World Watch List 2020 sijalla 42: Oman

Rukous Omanin puolesta

Rakas Vapahtaja. Anna omanilaisille vapautta uskoa ja elää. Näet tukahduttavan ilmapiirin niin perheessä kuin yhteiskunnassakin. Kiitos, että olet lähellä omanilaisia ja annat heille tulevaisuuden ja toivon.

Vainon pääsyyt: islamistinen sorto, etninen vihamielisyys, hallinnon vainoharhaisuus
Väkiluku: 5,0 miljoonaa
Kristittyjen määrä: 180 000
Pääuskonto: islam
Hallitusmuoto: yksinvaltainen monarkia
Johtaja: sulttaani ja pääministeri Qaboos bin Said Al-Said

Ulkomaalaisten kristittyjen yhteisöjä suvaitaan Omanissa, mutta niiden toimintaedellytyksiä rajoitetaan. Viranomaiset haluavat myös varmistaa, että Omanin kansalaiset eivät osallistu kristittyjen kokoontumisiin.
Omanissa perhe ja lähiyhteisö painostavat islamista kääntyneitä luopumaan kristinuskosta. Heidät saatetaan karkottaa kodeistaan ja irtisanoa työstään. Myös lasten huoltajuus- ja perintöasioissa voi ilmetä ongelmia.

Yhteiskunta on Omanissa hyvin konservatiivinen. Etenkin musliminaisen on vaikea lähteä seuraamaan Jeesusta.

Oman

#Oman #opendoors #vainotutkristityt #worldwatchlist #Jeesus #seurakunta #uskovaisetnuoret #Jumala #usko #toivo #rakkaus

Seuraa meitä Instagramissa

View this post on Instagram

World Watch List 2020 sijalla 42: Oman Rukous Omanin puolesta Rakas Vapahtaja. Anna omanilaisille vapautta uskoa ja elää. Näet tukahduttavan ilmapiirin niin perheessä kuin yhteiskunnassakin. Kiitos, että olet lähellä omanilaisia ja annat heille tulevaisuuden ja toivon. Vainon pääsyyt: islamistinen sorto, etninen vihamielisyys, hallinnon vainoharhaisuus Väkiluku: 5,0 miljoonaa Kristittyjen määrä: 180 000 Pääuskonto: islam Hallitusmuoto: yksinvaltainen monarkia Johtaja: sulttaani ja pääministeri Qaboos bin Said Al-Said Ulkomaalaisten kristittyjen yhteisöjä suvaitaan Omanissa, mutta niiden toimintaedellytyksiä rajoitetaan. Viranomaiset haluavat myös varmistaa, että Omanin kansalaiset eivät osallistu kristittyjen kokoontumisiin. Omanissa perhe ja lähiyhteisö painostavat islamista kääntyneitä luopumaan kristinuskosta. Heidät saatetaan karkottaa kodeistaan ja irtisanoa työstään. Myös lasten huoltajuus- ja perintöasioissa voi ilmetä ongelmia. Yhteiskunta on Omanissa hyvin konservatiivinen. Etenkin musliminaisen on vaikea lähteä seuraamaan Jeesusta. https://opendoors.fi/Oman #Oman #opendoors #vainotutkristityt #worldwatchlist #Jeesus #seurakunta #uskovaisetnuoret #Jumala #usko #toivo #rakkaus

A post shared by Open Doors Finland (@opendoorsfi) on

Liity postituslistalle!

Sähköposteissa rukousaiheita, uutisia ja tiedotteita.

Kiitos, olet liittynyt rukoussähköpostin saajaksi.