World Watch List 2020 sijalla 45: Bhutan 🙏Rukous Bhutanin puolesta 🙏

Rakas Jeesus. Pyydämme apuasi kristityksi kääntyneiden puolesta, sillä perheet, ystävät ja naapurit painostavat heitä ankarasti luopumaan uskostaan. Pyydämme, että he vahvistuisivat kohdatessaan vainoa. Anna Pyhän Hengen totuutta, jotta se pehmittäisi heidän lähipiireihinsä kuuluvien sydämet vastaanottavaisiksi evankeliumille.

Vainon pääsyy: uskonnollinen nationalismi
Väkiluku: 826 000
Kristittyjen määrä: 30 000
Pääuskonto: buddhalaisuus
Hallitusmuoto: perustuslaillinen monarkia
Johtaja: kuningas Jigme Khesar Namgyel Wangchuck

Kaikkien bhutanilaisten odotetaan olevan buddhalaisia. Kristityiksi kääntyneisiin suhtaudutaan epäluuloisesti. Kristittyjä opiskelijoita on pakotettu Bhutanissa esimerkiksi osallistumaan buddhalaisiin aamu- ja iltaseremonioihin ja tiettävästi kerran jopa puhdistamaan buddhalaista pyhäkköä.

Perinteisesti bhutanilaiset maanviljelijät istuttavat ja korjaavat sadon yhdessä. Kristityt viljelijät suljetaan tyypillisesti näissä tilanteissa joukon ulkopuolelle.

Bhutan

#Bhutan #opendoors #vainotutkristityt #worldwatchlist #Jeesus #seurakunta #uskovaisetnuoret #Jumala #usko #toivo #rakkaus

Seuraa meitä Instagramissa

View this post on Instagram

World Watch List 2020 sijalla 45: Bhutan 🙏Rukous Bhutanin puolesta 🙏 Rakas Jeesus. Pyydämme apuasi kristityksi kääntyneiden puolesta, sillä perheet, ystävät ja naapurit painostavat heitä ankarasti luopumaan uskostaan. Pyydämme, että he vahvistuisivat kohdatessaan vainoa. Anna Pyhän Hengen totuutta, jotta se pehmittäisi heidän lähipiireihinsä kuuluvien sydämet vastaanottavaisiksi evankeliumille. Vainon pääsyy: uskonnollinen nationalismi Väkiluku: 826 000 Kristittyjen määrä: 30 000 Pääuskonto: buddhalaisuus Hallitusmuoto: perustuslaillinen monarkia Johtaja: kuningas Jigme Khesar Namgyel Wangchuck Kaikkien bhutanilaisten odotetaan olevan buddhalaisia. Kristityiksi kääntyneisiin suhtaudutaan epäluuloisesti. Kristittyjä opiskelijoita on pakotettu Bhutanissa esimerkiksi osallistumaan buddhalaisiin aamu- ja iltaseremonioihin ja tiettävästi kerran jopa puhdistamaan buddhalaista pyhäkköä. Perinteisesti bhutanilaiset maanviljelijät istuttavat ja korjaavat sadon yhdessä. Kristityt viljelijät suljetaan tyypillisesti näissä tilanteissa joukon ulkopuolelle. https://opendoors.fi/Bhutan #Bhutan #opendoors #vainotutkristityt #worldwatchlist #Jeesus #seurakunta #uskovaisetnuoret #Jumala #usko #toivo #rakkaus

A post shared by Open Doors Finland (@opendoorsfi) on

Liity postituslistalle!

Sähköposteissa rukousaiheita, uutisia ja tiedotteita.

Kiitos, olet liittynyt rukoussähköpostin saajaksi.