World Watch List 2020 sijalla 44: Kenia 🙏 Rukous Kenian puolesta 🙏

Herra, auta Kenian seurakuntaa kasvamaan ja selviämään vaikeuksien keskellä. Anna koettelemuksien kasvattaa omissasi kestävyyttä. Suojaa kristittyjä ja koko maata ääriryhmien levittäytymiseltä.

Vainon pääsyyt: islamistinen sorto, järjestäytynyt rikollisuus ja korruptio
Väkiluku: 52,2 miljoonaa
Kristittyjen määrä: 42,8 miljoonaa
Pääuskonto: kristinusko
Hallitusmuoto: presidenttijohtoinen tasavalta
Johtaja: presidentti Uhuru Kenyatta

Kenia on suurimmaksi osaksi kristitty valtio. Raporteista näkyy kuitenkin kristittyjen toimintaa valvovan al-Shabaab-järjestön kasvava läsnäolo maan koillis- ja rannikkoalueilla.
Kenian koillisosien ja rannikon muslimitaustaiset kristityt elävät jatkuvan hyökkäysuhan alla. Jopa läheiset sukulaiset voivat olla uhka. Jokainen Somalian rajanaapurina olevassa maassa elävä tai työskentelevä kristitty on vihamielisessä ympäristössä. Jatkuvana uhkana ovat al-Shabaab -ryhmittymän pelottelu ja joskus hyökkäykset.

Kenia

#Kenia #opendoors #vainotutkristityt #worldwatchlist #Jeesus #seurakunta #uskovaisetnuoret #Jumala #usko #toivo #rakkaus

Seuraa meitä Instagramissa

View this post on Instagram

World Watch List 2020 sijalla 44: Kenia 🙏 Rukous Kenian puolesta 🙏 Herra, auta Kenian seurakuntaa kasvamaan ja selviämään vaikeuksien keskellä. Anna koettelemuksien kasvattaa omissasi kestävyyttä. Suojaa kristittyjä ja koko maata ääriryhmien levittäytymiseltä. Vainon pääsyyt: islamistinen sorto, järjestäytynyt rikollisuus ja korruptio Väkiluku: 52,2 miljoonaa Kristittyjen määrä: 42,8 miljoonaa Pääuskonto: kristinusko Hallitusmuoto: presidenttijohtoinen tasavalta Johtaja: presidentti Uhuru Kenyatta Kenia on suurimmaksi osaksi kristitty valtio. Raporteista näkyy kuitenkin kristittyjen toimintaa valvovan al-Shabaab-järjestön kasvava läsnäolo maan koillis- ja rannikkoalueilla. Kenian koillisosien ja rannikon muslimitaustaiset kristityt elävät jatkuvan hyökkäysuhan alla. Jopa läheiset sukulaiset voivat olla uhka. Jokainen Somalian rajanaapurina olevassa maassa elävä tai työskentelevä kristitty on vihamielisessä ympäristössä. Jatkuvana uhkana ovat al-Shabaab -ryhmittymän pelottelu ja joskus hyökkäykset. https://opendoors.fi/Kenia #Kenia #opendoors #vainotutkristityt #worldwatchlist #Jeesus #seurakunta #uskovaisetnuoret #Jumala #usko #toivo #rakkaus

A post shared by Open Doors Finland (@opendoorsfi) on

Liity postituslistalle!

Sähköposteissa rukousaiheita, uutisia ja tiedotteita.

Kiitos, olet liittynyt rukoussähköpostin saajaksi.