”Vainon pääsyyt: hallinnon vainoharhaisuus, järjestäytynyt rikollisuus ja korruptio, etninen vihamielisyys, kirkkokuntien väliset erimielisyydet
Väkiluku: 25,3 miljoonaa
Kristittyjen määrä: 15,4 miljoonaa
Pääuskonto: kristinusko
Hallitusmuoto: tasavalta
Johtaja: presidentti Paul Biya

Muslimeja pyritään Kamerunissa aktiivisesti estämään kääntymästä kristityiksi. Kääntyneitä uhkaillaan, mikäli heidän hallustaan löydetään Raamattu tai kristillistä kirjallisuutta. Jos he kertovat uskostaan edes perheensä jäsenille, he joutuvat vaaraan.

Elämä kristittynä on erityisen vaikeaa maan pohjoisosissa. Siellä sukulaisten tiedetään pakottaneen kristittyjen perheiden lapsia opiskelemaan islamia. Jos nainen kääntyy kristityksi, hänet saatetaan pakottaa avioliittoon muslimin kanssa. Hän voi myös joutua Boko Haramin sieppaamaksi.

🙏Rukous Kamerunin puolesta 🙏

Rakas Vapahtaja. Siunaa ja varjele hallitusvaltaa, jotta se pystyisi puolustamaan viattomia. Pyydämme, että siunaat kirkon johtajat. Erityisesti haluamme muistaa maan pohjoisosien kristittyjä, jotka joutuvat kokemaan väkivaltaa.” https://opendoors.fi/Kamerun

Seuraa meitä Instagramissa
https://www.instagram.com/p/B95BbdVgAFY/

Liity postituslistalle!

Sähköposteissa rukousaiheita, uutisia ja tiedotteita.

Kiitos, olet liittynyt rukoussähköpostin saajaksi.