Kuuntele ja tilaa seuraavissa sovelluksissa: Spotify, Itunes tai Podbeam.

Lähes 60-vuotias Abdallah* on opetuslapseuskoulutuksen vanhimpia osallistujia. Taivallettuaan 14 vuotta uskon tietä hän on edelleen innostunut oppimaan Raamatusta ja kristityn elämänkysymyksistä. Myös uskovien yhteys Abdallahille elinehto. ”Jos tämä loppuu, loppuu kaikki.”

Abdallah osallistuu opetuslapseuskoulutukseen, joka on järjestetty Open Doorsin tuella eräässä Pohjois-Afrikan maassa.* Ryhmä muslimitaustaisia miehiä ja naisia opiskelee Raamattua arabiankielisen pastori Kabilin* johdolla. Hyväntuulinen, jo eläkepäiviään viettävä Abdallah on naimisissa ja kahden lapsen isä. Hän kertoo opetuslapseuskoulutuksen ja kristittyjen yhteyden merkityksestä elämässään.

Pohjoisafrikkalainen Abdallah elää Raamatun Sanasta ja kristittyjen yhteydestä

Liity postituslistalle!

Sähköposteissa rukousaiheita, uutisia ja tiedotteita.

Kiitos, olet liittynyt rukoussähköpostin saajaksi.