World Watch -listan sijalla #49: Indonesia

Vainon pääsyyt: islamistinen sorto, uskonnollinen nationalismi
Väkiluku: 269,5 miljoonaa
Kristittyjen määrä: 32,8 miljoonaa
Hallitusmuoto: tasavalta
Johtaja: presidentti Joko Widodomi

Monia islamista kääntyneitä vainoavat eriasteisesti heidän perheensä, ja vaino ilmenee tavallisesti eristämisenä tai sanallisina loukkauksina. Kristittyjen lapsia haukutaan usein vääräuskoisiksi, ja koulussa heidät voidaan määrätä istumaan luokan perälle.

Vain pieni osa kristityiksi kääntyneistä kohtaa fyysistä väkivaltaa uskonsa vuoksi. Kuitenkin vuonna 2018 kuoli 18 kristittyä ja useita loukkaantui Surabayan kaupungissa kolmeen kirkkoon tehdyissä itsemurhaiskuissa. Tekijät olivat saman perheen jäseniä.

🙏Rukous Indonesian puolesta
Taivaan Isä. Pyydämme, että varjelet erityisesti kristittyjä lapsia. He joutuvat käymään koulua vahvasti islamistisilla alueilla ja usein kokevat syrjintää. Tiedät, että sen vuoksi he myös menettävät mahdollisuutensa työskennellä tulevaisuudessa valtion viroissa.

Indonesia

Seuraa meitä Instagramissa

View this post on Instagram

World Watch -listan sijalla #49: Indonesia Vainon pääsyyt: islamistinen sorto, uskonnollinen nationalismi Väkiluku: 269,5 miljoonaa Kristittyjen määrä: 32,8 miljoonaa Hallitusmuoto: tasavalta Johtaja: presidentti Joko Widodomi Monia islamista kääntyneitä vainoavat eriasteisesti heidän perheensä, ja vaino ilmenee tavallisesti eristämisenä tai sanallisina loukkauksina. Kristittyjen lapsia haukutaan usein vääräuskoisiksi, ja koulussa heidät voidaan määrätä istumaan luokan perälle. Vain pieni osa kristityiksi kääntyneistä kohtaa fyysistä väkivaltaa uskonsa vuoksi. Kuitenkin vuonna 2018 kuoli 18 kristittyä ja useita loukkaantui Surabayan kaupungissa kolmeen kirkkoon tehdyissä itsemurhaiskuissa. Tekijät olivat saman perheen jäseniä. 🙏Rukous Indonesian puolesta Taivaan Isä. Pyydämme, että varjelet erityisesti kristittyjä lapsia. He joutuvat käymään koulua vahvasti islamistisilla alueilla ja usein kokevat syrjintää. Tiedät, että sen vuoksi he myös menettävät mahdollisuutensa työskennellä tulevaisuudessa valtion viroissa. https://opendoors.fi/indonesia/

A post shared by Open Doors Finland (@opendoorsfi) on

Liity postituslistalle!

Sähköposteissa rukousaiheita, uutisia ja tiedotteita.

Kiitos, olet liittynyt rukoussähköpostin saajaksi.