Maan muslimivaltaisilla rajaseuduilla kristittyjä on mm. estetty viettämästä häitä. Kristittyjen on myös oltava varovaisia, mikäli he haluavat tavata toisiaan ja pitää jumalanpalveluksia.

Muslimeista kristityiksi kääntyneiden perheet yrittävät saada perheenjäsenensä kieltämään uskonsa uhkailemalla ja käyttämällä väkivaltaa.

Rukous Nigerin puolesta

Kristityillä ei ole yhteiskunnallisessa elämässä samoja oikeuksia kuin muilla. He onnistuvat harvoin saamaan työtä valtionhallinnon palveluksessa. Usein heitä kieltäydytään ylentämästä parempiin virkoihin.

Seuraa meitä Instagramissa

View this post on Instagram

World Watch -listan sijalla #50: Niger Maan muslimivaltaisilla rajaseuduilla kristittyjä on mm. estetty viettämästä häitä. Kristittyjen on myös oltava varovaisia, mikäli he haluavat tavata toisiaan ja pitää jumalanpalveluksia. Muslimeista kristityiksi kääntyneiden perheet yrittävät saada perheenjäsenensä kieltämään uskonsa uhkailemalla ja käyttämällä väkivaltaa. Kristityillä ei ole yhteiskunnallisessa elämässä samoja oikeuksia kuin muilla. He onnistuvat harvoin saamaan työtä valtionhallinnon palveluksessa. Usein heitä kieltäydytään ylentämästä parempiin virkoihin. Rukous Nigerin puolesta Kiitä Jumalaa siitä, ettei Maradissa sijaitsevaa kirkkoa lukuun ottamatta muita kirkkoja onnistuttu tuhoamaan. Rukoile Maradin seurakunnan puolesta. Pyydä, että se saa kokea Jumalan rauhaa, rohkaisua ja huolenpitoa. Rukoile, että Nigerin kirkko pystyy ylläpitämään tähän asti vallinneita hyviä suhteita muslimeihin. Vainon pääsyyt: islamistinen sorto, etninen vihamielisyys, järjestäytynyt rikollisuus ja korruptio Väkiluku: 23,2 miljoonaa Kristittyjen määrä: 62 200 Pääuskonto: islam Hallitusmuoto: presidentin johtama tasavalta Johtaja: presidentti Issoufou Mahamadou https://opendoors.fi/niger

A post shared by Open Doors Finland (@opendoorsfi) on

Liity postituslistalle!

Sähköposteissa rukousaiheita, uutisia ja tiedotteita.

Kiitos, olet liittynyt rukoussähköpostin saajaksi.