Pohjois-Korea on jo vuodesta 2002 lähtien listattu maailman vaikeimmaksi maaksi elää kristittynä. Kristityt kohtaavat äärimmäistä painostusta ja väkivaltaa kaikilla elämän alueilla; jopa Raamatun omistaminen on rikos.

Kaikkia maan kansalaisia opetetaan palvomaan Kim Jong-unia pienestä pitäen. Monet ovat kristittyjä salaa kertomatta asiasta edes lapsilleen tai muulle perheelleen. Jos henkilön usko paljastuu, hänet lähetetään työleirille, häntä kidutetaan tai hänet saatetaan jopa välittömästi tappaa. Uskovan perhe kokee saman kohtalon, koska perheenjäsenten katsotaan syyllistyneen samaan sukulaisuussuhteen takia.

Kyseessä oleva ystävä pidätettiin, kun poliisi löysi hänen kotoaan Raamatun. Hänet hakattiin huonoon kuntoon ja vangittiin uskonsa tähden. ”Taistelemme ja kohtaamme vastoinkäymisiä päivittäin. Omistamme kuitenkin Jeesuksen Kristuksen, joka on tie, totuus ja elämä.” – Pohjoiskorealaisen todistusLue lisää: opendoors.fi/pohjois-korea ”Kun [ystäväni] tuli uskoon, hän käytännössä päätti kuolevansa jonakin päivänä sen takia, että uskoo Jeesukseen. Jokainen Pohjois-Korean kristitty on tehnyt saman valinnan. Tiedän, että hän pystyy kohtaamaan kärsimyksen, koska hän koko ajan muistuttaa itseään edessään olevasta ilosta.” – Pohjoiskorealaisen todistus

Seuraa meitä Instagramissa

Liity postituslistalle!

Sähköposteissa rukousaiheita, uutisia ja tiedotteita.

Kiitos, olet liittynyt rukoussähköpostin saajaksi.