Afganistanissa ei virallisesti ole kristittyjä. Uskovat ovat piilossa, ja vaikka he joskus kokoontuvat pienissä ryhmissä, mitään järjestäytynyttä kirkkoa ei ole. Kristityt ovat äärimmäisen varovaisia päättäessään, kenelle he voivat kertoa uskostaan. Jos henkilön usko paljastuu, hänet voidaan sulkea yhteisön ulkopuolelle, viedä mielisairaalaan tai tappaa.

Lue lisää: opendoors.fi/afganistan ”Kun toin Uuden testamentin kotiini … aloin lukea Raamattua ja hän alkoi kävellä!” – Saif* Afganistanista

#worldwatchlist #kristittyjenvainot #opendoors #kristitty #seurakunta #JumalaSaif kuuli evankeliumin radiosta. Hän tuli uskoon myöhemmin tyttärensä parannuttua. Saif ja hänen vaimonsa kohtaavat päivittäin painostusta. He elävät uskovina salaa.

Seuraa meitä Instagramissa

Liity postituslistalle!

Sähköposteissa rukousaiheita, uutisia ja tiedotteita.

Kiitos, olet liittynyt rukoussähköpostin saajaksi.