Somaliassa kristityillä ei ole turvallista paikkaa harjoittaa uskontoaan. Lähes kaikilla kristityillä on muslimitausta. Perhe ja ympärillä oleva yhteisö vainoavat jokaista, joka luopuu islaminuskosta. Jos jonkun havaitaan kääntyneen kristityksi, hänet yleensä tapetaan. Jopa sellaisia vainotaan, joita vain epäillään kristityiksi. Vanhemmat kristityt sanovat, että 1990-luvulla syntynyt sukupolvi on erityisen suvaitsematon ja että lastenlapset ovat tappaneet isovanhempiaan. Maan hallitus uskoo, ettei somalikristittyjä ole.

Lue lisää: opendoors.fi/somalia ”Kristityt ovat kestäneet uskossa kovimpien vainojen ja teloitusten keskellä.” – Open Doorsin tutkivaa työtä tekevän kenttätyöntekijän todistus

#worldwatchlist #kristittyjenvainot #opendoors #kristitty #seurakunta #JumalaOpen Doorsin kenttätyöntekijän mukaan uskovat pysyvät Jeesuksessa, vaikka heitä vainotaan kaikin tavoin.

Seuraa meitä Instagramissa

Liity postituslistalle!

Sähköposteissa rukousaiheita, uutisia ja tiedotteita.

Kiitos, olet liittynyt rukoussähköpostin saajaksi.