Libyassa on ollut sisällissota vuodesta 2011. Järjestäytynyt rikollisuus kukoistaa, ja ääri-islamistit hyökkäävät väkivaltaisesti kristittyjen kimppuun sekä kidnappaavat heitä. Evankelioimasta tavoitettu voidaan pidättää. Kaikkia libyalaisia pidetään muslimeina, joten kirkossa käynti on heiltä kielletty. Muslimista kristityiksi kääntyneiden on salattava uskonsa – aivan erityisesti perheeltään. Monet ottavat ison riskin päättäessään seurata Jeesusta. Heidän on harkittava maasta pakenemista.

Lue lisää: opendoors.fi/libya ”Kristityksi kääntyneet joutuvat elämään muista uskovista erillään. He kääntyvät Jeesuksen puoleen nähtyään unen, kristillisen televisio-ohjelman tai nettisivun. Todelliset ongelmat alkavat, kun he ryhtyvät puhumaan Jeesuksesta.” – Charley*, Open Doorsin Pohjois-Afrikan työntekijä

#worldwatchlist #kristittyjenvainot #opendoors #kristitty #seurakunta #Jumala

Seuraa meitä Instagramissa

Liity postituslistalle!

Sähköposteissa rukousaiheita, uutisia ja tiedotteita.

Kiitos, olet liittynyt rukoussähköpostin saajaksi.