Pakistanin kristityt ovat pääosin köyhiä, koska heitä syrjitään työelämässä. Jumalanpilkkalaki tarkoittaa myös, että kristitty voi menettää työnsä, yhteiskunnallisen asemansa tai jopa henkensä, jos hän todistaa uskostaan. Perhe ja ystävät uhkailevat muslimia, mikäli tämä aikoo kääntyä kristityksi. Pakistanissa kristityt joutuvat kohtaamaan enemmän väkivaltaa kuin juuri missään maailman maassa. Kuitenkin seurakunta kokoontuu siellä edelleen yhteen.

Lue lisää: opendoors.fi/pakistan ”Juhlimme pääsiäistä täysin tietoisina siitä, että koska tahansa itsemurhapommittaja voi tulla paikalle ja keskeyttää jumalanpalveluksemme ja rukouksemme. Silloin ajattelen: Loppuuko tämä tosiaan tähän, vai pääsenkö viettämään täydellistä juhlaa?”

#worldwatchlist #kristittyjenvainot #opendoors #kristitty #seurakunta #Jumala- Muslimista kristityksi kääntynyt kahden lapsen äiti, joka juhlii nyt Jeesusta pääsiäisenä

Seuraa meitä Instagramissa

Liity postituslistalle!

Sähköposteissa rukousaiheita, uutisia ja tiedotteita.

Kiitos, olet liittynyt rukoussähköpostin saajaksi.