Sudan on vankkumattomasti muslimimaa. Se tunnetaan siitä, että se tukee ääri-islamistisia ryhmittymiä. Presidentti al-Bashir haluaa vakiinnuttaa islamilaisen valtion ja varmistaa, että kaikki sen kansalaiset noudattavat tarkasti islamin lakia shariaa. Sudanin kristityt kohtaavat päivittäistä vainoa. Kirkkoja tuhotaan, niiden johtajia pidätetään usein ja heitä syytetään rikoksista, joita he eivät ole tehneet. Väkivalta on äärimmäistä.

Lue lisää: opendoors.fi/sudan ”Olen päättänyt luottaa Herraan, vaikka kaikki on epävarmaa.” – Sudanilaisen Seidan* todistus

#worldwatchlist #kristittyjenvainot #opendoors #kristitty #seurakunta #JumalaSeida on yli 50-vuotias leski, jonka perhe painostaa häntä kieltämään Jeesuksen ja palaamaan muslimiksi. Open Doors auttaa Seidan kaltaisia leskiä paikallisten kumppaneidensa kautta toimittamalla heille ruokaa, kouluttamalla heitä ja tukemalla heitä hengellisesti.

Seuraa meitä Instagramissa

Liity postituslistalle!

Sähköposteissa rukousaiheita, uutisia ja tiedotteita.

Kiitos, olet liittynyt rukoussähköpostin saajaksi.