Eritrea tunnetaan Afrikan Pohjois-Koreana, ja tilanne onkin siellä kristittyjen kannalta räjähdysherkkä. Maan hallitus tekee heidän päivittäisestä elämästään vaikeaa. Kristittyjen koteihin tehdään ratsioita, heidän Raamattujaan takavarikoidaan ja heitä pakotetaan katoamaan. Eritrean muslimivaltaisissa osissa perheet vainoavat kristityiksi kääntyneitä jäseniään. Uskovia vangitaan ja kidutetaan, jotta he kieltäisivät Kristuksen. Vainosta huolimatta kirkko pysyy uskollisena Herralleen.

Lue lisää: opendoors.fi/eritrea ”Olen antanut anteeksi niille, jotka vangitsivat minut ja kiduttivat minua. Ei ole helppoa antaa anteeksi vainoojilleen, mutta Kristus kutsuu meitä laupeuteen. Hän kertoi etukäteen, että Hänen seuraajansa ja hänen evankeliuminsa julistajat kohtaisivat vainoa.” – Eritrealainen Habtom*, joka vangittiin uskonsa tähden

#worldwatchlist #kristittyjenvainot #opendoors #kristitty #seurakunta #Jumala

Seuraa meitä Instagramissa

Liity postituslistalle!

Sähköposteissa rukousaiheita, uutisia ja tiedotteita.

Kiitos, olet liittynyt rukoussähköpostin saajaksi.