Vuonna 2015 alkaneen sisällissodan takia ainakin 14 miljoonaa jemeniläistä uhkaa nälänhätä. Tässä ympäristössä ääri-islam ja kristittyjen vainot ovat saaneet tuulta siipiensä alle. Arviolta 85 000 lasta on kuollut aliravitsemukseen. Jemen on muslimivaltio, jonka hallinto perustuu klaanijakoihin. Kristityksi kääntymistä pidetään oman heimon pettämisenä. Kristityksi kääntynyt julistetaan usein klaaniin kuulumattomaksi, pakotetaan muslimin kanssa naimisiin tai tapetaan.

Lue lisää: opendoors.fi/jemen ”Haluamme kiittää Kristuksen maailmanlaajuista kirkkoa siitä, että se rukoilee Jemenin ja sen kirkon puolesta ja sen kiinnostuksesta meitä kohtaan … Kiitämme Herraamme Jeesusta Kristusta Hänen suurista teoistaan ja siitä, että Hän auttaa meitä kaikilla elämän alueilla: saamme humanitääristä apua, meille järjestetään terveydenhoitoa ja koulutusta, ja on myös erilaisia muita projekteja.” – Jemeniläisen kristityn kiitos

#worldwatchlist #kristittyjenvainot #opendoors #kristitty #seurakunta #Jumala

Seuraa meitä Instagramissa

Liity postituslistalle!

Sähköposteissa rukousaiheita, uutisia ja tiedotteita.

Kiitos, olet liittynyt rukoussähköpostin saajaksi.