Iranin hallitus pyrkii tukahduttamaan kristinuskon siinä pelossa, että se syrjäyttäisi islamistisen elämänmuodon. Sharia-lakiin perustuen muslimeja evankelioivat kristityt voivat joutua vankilaan tai heidän kirkkonsa voidaan sulkea. Muslimeista kristityiksi kääntyneitä uhkaa kuolemantuomio. Hallitus valvoo kristillistä mediaa ja etsii käsiinsä kristittyjä, jotka käyttävät esimerkiksi kristillisiä nettisivuja. Siitä huolimatta kirkko Iranissa kasvaa.

Lue lisää: opendoors.fi/iran ”Minä olen rukousten hedelmä. Tunsin rukousten voiman ollessani vankilassa. Tärkeintä, mitä voit tehdä, on rukoilla.” – Iranilaisen Motjaban todistus

#worldwatchlist #kristittyjenvainot #opendoors #kristitty #seurakunta #JumalaMotjaba on entinen muslimi, joka alkoi uskoa Jeesukseen. Hän oli maanalaisen kirkon johtaja, kun hänet vangittiin uskonsa tähden.

Seuraa meitä Instagramissa

Liity postituslistalle!

Sähköposteissa rukousaiheita, uutisia ja tiedotteita.

Kiitos, olet liittynyt rukoussähköpostin saajaksi.