Erään radikaalin hinduryhmittymän johtaja on julistanut, että ryhmittymän tavoite on kitkeä kristinusko Intiasta vuoteen 2021 mennessä. Kirkkojen toimintaa tarkkaillaan ja häiritään. Poliisi puuttuu harvoin asiaan, kun kristittyjä vainotaan.

Joidenkin ryhmittymien tavoite on hindutva, Intian hallintojärjestelmän muuttaminen kokonaan hindulaiseksi, ja jo nyt joillakin alueilla on laitonta kääntyä kristityksi. On tavallista, että kääntyneiden kimppuun hyökätään, ja heitä jopa tapetaan. Evankeliumin levittäminen on siis vaarallista. Jumala vahvistaa silti kirkkoaan, ja monet uskovat haluavat kertoa Jeesuksesta.

Kun 22-vuotias Bahia tuli äitinsä kanssa uskoon, heitä ympäröivä kyläyhteisö muuttui aggressiiviseksi heitä kohtaan. Kun Bahia ja joukko muita kristittyjä eivät suostuneet kieltämään Jeesusta, heidät ajettiin väkivaltaisesti pois kylästään. Bahia meni raamattukouluun vahvistuakseen uskossaan ja voidakseen jonakin päivänä palata kyläänsä kertomaan evankeliumia. ”Jatka rukoilemista meidän puolestamme! Tarvitsemme lisää voimaa. Tiedämme, että meitä tarkkaillaan ja että olemme uhattuna. Haluamme kuitenkin jatkaa seurakunnan työtä.”Lue lisää: opendoors.fi/intia ”Älä pelkää, kun kohtaat vainoa. Se on osa kristityn elämää. On etuoikeus tulla vainotuksi.” – Intialaisen Bahian* todistus

Seuraa meitä Instagramissa

Liity postituslistalle!

Sähköposteissa rukousaiheita, uutisia ja tiedotteita.

Kiitos, olet liittynyt rukoussähköpostin saajaksi.