Vaikka Syyriassa on ollut kristittyjä ajanlaskumme ensimmäisestä vuosisadasta alkaen, islam on siellä nyt pääuskonto. Sodan sytyttyä vuonna 2011 on hallituksen aikaisemmin sortamilla ääri-islamistisilla ryhmittymillä ollut mahdollisuus toimia. IS, joka tunnetaan väkivaltaisista kristittyjen vainoista, on yksi niistä monista ryhmistä, jotka pyrkivät kitkemään kristinuskon Syyriasta.

Lue lisää: opendoors.fi/syyria ”Joskus pelkäämme, joskus olemme turhautuneita … loppujen lopuksi päätämme kuitenkin pysyä täällä, koska Herra on kutsunut meidät siihen.” – Syyrialaisen Ranan todistus

#worldwatchlist #kristittyjenvainot #opendoors #kristitty #seurakunta #JumalaVaikka monet kristityt ovat lähteneet maasta, jotkut päättävät edelleen pysyä Syyriassa ja palvella siellä lähimmäisiään sodan keskellä.

Seuraa meitä Instagramissa

Liity postituslistalle!

Sähköposteissa rukousaiheita, uutisia ja tiedotteita.

Kiitos, olet liittynyt rukoussähköpostin saajaksi.