Kaksitoista Pohjois-Nigerian valtiota noudattaa islamin lakia shariaa. Kristittyjä painostetaan piilottamaan ristikorunsa ja Raamattunsa. Islamilaisen ääriryhmän Boko Haramin iskut sekä selkkaukset islaminuskoisten fulanipaimentolaisten ja kristittyjen maanviljelijöiden välillä ovat vaatineet monen hengen. Kristittyjen koteja ja kirkkoja on tuhottu. Nigeriassa väkivallan uhka kristittyjä kohtaan on suurimpia maailmassa.

Lue lisää: opendoors.fi/nigeria ”Vastasitte avunhuutoomme… Olette tuoneet meille ruokaa ja hygieniatarvikkeita. Olemme todella kiitollisia.”

Yli kaksisataa kristittyä menetti henkensä fulanipaimentolaisten hyökkäyksessä ja kolmetuhatta kristittyä menetti kotinsa. Open Doorsin paikalliset yhteistyökumppanit järjestivät kotinsa menettäneille ruokaa, öljyä ja hygieniatarvikkeita.- Nigerialaisen Maryn todistus

Seuraa meitä Instagramissa

Liity postituslistalle!

Sähköposteissa rukousaiheita, uutisia ja tiedotteita.

Kiitos, olet liittynyt rukoussähköpostin saajaksi.