Irak muuttuu yhä enemmän muslimimaaksi, ja maassa vallitseva korruptio voi johtaa siihen, että kristityt menettävät maansa ja kotinsa. Vaikka IS on menettänyt valtansa kaupungeissa, maassa on edelleen tuhansia ISIS-sotureita. Vaikka osa kristityistä on voinut palata turvallisesti koteihinsa, monet taistelevat jokapäiväisestä leivästään työn puutteessa. Perinteisten ja evankelikaalisten kirkkojen välillä on vuosia ollut juopa. Monet kirkon johtajat sanovat nyt, että IS on yhdistänyt kirkot.

Lue lisää: opendoors.fi/irak ”Suurimmalle osalle meistä Isis oli kutsu herätykseen. Meillä oli kiire koota ja säästää rahaa, mutta se sai meidät heräämään ja huutamaan Jumalaa avuksi.”

Shlama kertoi, että vaino lisäsi hänen uskoaan ja luottamustaan Jumalaan.- Shlama*, Open Doorsin paikallinen yhteistyökumppani Irakista

Seuraa meitä Instagramissa

Liity postituslistalle!

Sähköposteissa rukousaiheita, uutisia ja tiedotteita.

Kiitos, olet liittynyt rukoussähköpostin saajaksi.