Malediiveille syntyvä syntyy muslimiksi. Islamista luopumista ei suvaita; se voi johtaa maan kansalaisuuden menettämiseen. Pienellä Malediivien kristittyjen joukolla ei ole mahdollisuutta toimia yhdessä kirkkona. Kristityt eivät saa harjoittaa uskontoaan julkisesti, eikä heidän kielellään ole julkaistu kaikkia Raamatun kirjoja. Kristittyjen vanhempien on yleensä salattava uskonsa ja laitettava lapsensa islamia opettaviin kouluihin.

Lue lisää: http://ow.ly/7UM650vTrKB ”Kristittynä eläminen tässä paratiisia muistuttavassa maassa on helvettiä kenelle tahansa.” – Kristityn työntekijän todistus Malediiveiltä

#worldwatchlist #kristittyjenvainot #opendoors #kristitty #seurakunta #JumalaKristuksen ruumis kärsii Malediiveillä. Monet ovat kristittyjä salaa siinä pelossa, että he menettäisivät perheensä, ystävänsä, omaisuutensa ja oikeutensa, mikäli viranomaiset saisivat tietää heidän uskostaan.

Seuraa meitä Instagramissa

Liity postituslistalle!

Sähköposteissa rukousaiheita, uutisia ja tiedotteita.

Kiitos, olet liittynyt rukoussähköpostin saajaksi.