Laki kieltää Saudi-Arabiassa minkään muun uskonnon kuin islamin harjoittamisen. Kirkkorakennuksia ei ole, vaan jumalanpalveluksia pidetään salassa. Kotonaan kristityt ovat vaarassa joutua perheensä ja yhteisönsä väkivallan tai kunniamurhien kohteeksi. Näistä haasteista huolimatta kristittyjen määrä kasvaa Saudi-Arabiassa. He tutustuvat Jeesukseen kristillisten televisio-ohjelmien, unien ja näkyjen kautta.

Lue lisää: opendoors.fi/saudi-arabia ”Olin valmis kuolemaan Jeesuksen vuoksi. Mutta sitä en ymmärtänyt, että minun pitäisi alkaa päivittäin kuolla itselleni.”

Nooran* usko Jeesukseen johti ensin suureen innokkuuteen ja syvän rauhan kokemukseen. Pian hän sai kuitenkin ymmärtää, mitä entiselle muslimille maksaa seurata Jeesusta.- Nooran* todistus Saudi-Arabiasta

Seuraa meitä Instagramissa

Liity postituslistalle!

Sähköposteissa rukousaiheita, uutisia ja tiedotteita.

Kiitos, olet liittynyt rukoussähköpostin saajaksi.