Vainoharhainen valtiovalta painostaa kristittyjä suunnattomasti. Uskovaa voidaan sakottaa siitä, että hänen kännykästään löytyy hengellinen laulu. Joillakin alueilla on laitonta omistaa Raamattu.

Kristittyjen elämää seurataan jatkuvasti: puhelimia kuunnellaan, ja kristittyjen kokoontumisiin soluttautuu vakoojia. Kotikirkkoihin kohdistuu jatkuvasti ratsioita. Niiden kokoontumisiin saapuneet saatetaan pidättää jopa viideksitoista päiväksi, heitä kuulustellaan ja heille määrätään sakkoja.

Lue lisää: opendoors.fi/uzbekistan ”Aina vainon iskiessä kysyn: Miksi olen vielä täällä? Minähän halusin paeta maastani ja piiloutua. Sitten vaimoni ja minä kuitenkin muistutamme toisiamme siitä, että olemme täällä seurataksemme Jeesusta.” – Pastori Adelin* todistus UzbekistanistaKaikesta huolimatta monet uskovat pysyvät lujina ja jatkavat evankeliumin levittämistä.

Seuraa meitä Instagramissa

Liity postituslistalle!

Sähköposteissa rukousaiheita, uutisia ja tiedotteita.

Kiitos, olet liittynyt rukoussähköpostin saajaksi.