Myanmarin pääuskonto on buddhalaisuus. Monet buddhalaiset ryhmittyvät painostavat kristittyjä ja muslimeja lähtemään maasta, että Myanmar pysyisi ”puhtaana”. Tuhannet kristityt ovat menettäneet kotinsa sisällissodan takia. Useimmat kristityt ovat äärimmäisen köyhiä, erityisesti mikäli he asuvat maaseudulla, ja he juuttuvat köyhyyteen etnisen ja uskonnollisuuden syrjinnän vuoksi. Syyskuussa 2018 puolisotilaallinen kommunistiryhmä sulki yli kuusikymmentä kirkkoa ja pidätti yli sata kirkon johtajaa.

Lue lisää: opendoors.fi/myanmar

#worldwatchlist #kristittyjenvainot #opendoors #kristitty #seurakunta #JumalaTeemme Myanmarissa yhteistyötä paikallisen kirkon kanssa vahvistaaksemme sen johtajia ja auttaaksemme vanhempia huolehtimaan perheistään. Annamme myös käytännön apua vainotuille kristityille, niin että he voivat jatkaa evankeliumin eteenpäin viemistä.

Seuraa meitä Instagramissa

Liity postituslistalle!

Sähköposteissa rukousaiheita, uutisia ja tiedotteita.

Kiitos, olet liittynyt rukoussähköpostin saajaksi.